ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Βράζουν» με τη διαιτησία στον Παναθηναϊκό

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ποδοσφαιριστές βλέποντας τα βίντεο και τις φωτογραφίες από το πέναλτι που δε δόθηκε στον Μακέντα.

«Βράζουν» με τη διαιτησία στον Παναθηναϊκό

Μπορεί επίσημη αντίδραση από πλευράς Παναθηναϊκού να μην έχει υπάρξει, τουλάχιστον ακόμα, ωστόσο οι παίκτες στα αποδυτήρια έβραζαν με την αντιμετώπιση που είχαν.

Μάλιστα, λίγα μόλις λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης και μπαίνοντας στα αποδυτήρια, οι παίκτες του Δώνη άνοιξαν τα κινητά τους κοιτάζοντας τόσο σε βίντεο, όσο και σε φωτογραφίες τη φάση με τον Μακέντα και απορούσαν πως δεν έδωσε το πέναλτι ο Γκεστράνιους, ο οποίος μάλιστα πήγε και στο VAR.

Δεν ήταν λίγοι, μάλιστα, όσοι έλεγαν ότι ο Παναθηναϊκός… πληρώνει την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ όσον αφορά τη διαιτησία και πως εκείνοι συνεχώς την πληρώνουν. Όπως συνέβη και στην Τούμπα, όπως συνέβη και χθες στο Φάληρο.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.311 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια ιστορία που παρακολουθούν και στη διοίκηση της ομάδας, χωρίς πάντως να υπάρξει κάποια αντίδραση για χθες. Ίσως στον Παναθηναϊκό αποφασίσουν να μιλήσουν απευθείας στα θεσμικά όργανα, όπως έχουν κάνει και στο παρελθόν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.