ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Ξεκάθαρο το πέναλτι. Εφόσον υπάρχει VAR, δεν ξέρω τι σκέφτηκε και δεν το έδωσε»

Την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σχολίασε ο Διονύσης Δεσύλλας, που στάθηκε στο πέναλτι που δεν δόθηκε στους «πράσινους»

Δεσύλλας: «Ξεκάθαρο το πέναλτι. Εφόσον υπάρχει VAR, δεν ξέρω τι σκέφτηκε και δεν το έδωσε»

Στον εκνευρισμό που επικρατεί στον Παναθηναϊκό για την ήττα από τον Ολυμπιακό αναφέθηκε ο Διονύσης Δεσύλλας, μια μέρα μετά το ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Υπάρχει στενοχώρια γιατί δεν πήρε αποτέλεσμα ενώ ήταν καλύτερος για περίπου 60 λεπτά. Υπάρχει ένας εκνευρισμός για τη διαιτησία και κυρίως για τον μη καταλογισμό πέναλτι στον Μακέντα. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος τακτικά, έκανε ευκαιρίες, αλλά δείχνει και πάλι ότι έχει πρόβλημα στο γκολ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι ξεκάθαρο πέναλτι, αν το έδινε ίσως η εξέλιξη να ήταν διαφορετική. Σίγουρα υπάρχει εκνευρισμός. Αν δεν υπήρχε το VAR λες εντάξει, δεν το είδε. Το πάτημα δεν είναι εύκολο να το δεις. Εφόσον υπάρχει VAR, δεν ξέρω τι σκέφτηκε και δεν το έδωσε. Η φάση ήταν ξεκάθαρη. Αν υπάρχει κάτι θετικό, είναι ότι για μια ακόμα φορά αυτός ο Παναθηναϊκός σε μεγάλο παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικός».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.565 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.