ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ετοιμάζει… φάκελο στη συνάντηση των “Big 4” ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν έβγαλε κάποια αντίδραση για τη διαιτησία του ντέρμπι, αλλά ο Αλαφούζος είναι αποφασισμένος να τα βγάλει όλα στη... φόρα, αν γίνει τελικά η συνάντηση των διοικούντων των μεγάλων ομάδων.

Ετοιμάζει... φάκελο στη συνάντηση των

Είναι αλήθεια πως έχει προκαλέσει εντύπωση και έντονη συζήτηση το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει αντιδράσει για το καταφανέστατο πέναλτι που έγινε πάνω στον Φεντερίκο Μακέντα. Και για τη φάση του Μπουζούκη, που επίσης… σηκώνει συζήτηση.

Οι πράσινοι επέλεξαν τον δρόμο της σιωπής, αφήνοντας τους παίκτες να πουν τις απόψεις τους, όπως έκαναν ο Χρήστος Δώνης και ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, οι οποίοι ζήτησαν σεβασμό στον Παναθηναϊκό από τους διαιτητές. Και μιλώντας για την αντιμετώπιση που έχει η ομάδα όλη τη σεζόν από Έλληνες και ξένους διαιτητές που έχουν σφυρίξει στα παιχνίδια της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται αποφασισμένος να πάει στη συνάντηση με τους ανθρώπους της UEFA και τους μεγαλομετόχους Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκού για το αύριο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και να πάει εκεί με… φάκελο.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.052 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έναν φάκελο που θα περιέχει όλες τις φάσεις που έχει αδικηθεί φέτος ο Παναθηναϊκός, όλα τα παιχνίδια και φυσικά όλα τα ονόματα των διαιτητών που έχουν επηρεάσει αποτελέσματα. Διότι δεν είναι μόνο το χθεσινό παιχνίδι.

Είναι εκείνο στην Τούμπα. Είναι εκείνο με την Ξάνθη. Αυτό με τη Λάρισα, αυτό με τον Πανιώνιο. Αγώνες που ακυρώθηκαν γκολ που μετρούσαν, μέτρησαν άλλα που έπρεπε να ακυρωθούν, δεν βγήκαν κόκκινες κάρτες σε αντιπάλους.

Ο Παναθηναϊκός είναι ο πιο αδικημένος της υπόθεσης. Στα δύο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό ήταν σαν να βρίσκεται στη… μέση της μεταξύ τους κόντρας.

Αντέδρασε μετά την Τούμπα, όχι όμως και τώρα. Αλλά σκοπεύει να το κάνει σύντομα. Εκεί που πρέπει και με τον τρόπο που πρέπει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.