ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή Κολοβού: Η αποστολή για τα Γιάννενα

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή που αναχωρεί αύριο το πρωί για την Ήπειρο. Επιστρέφει ο Δημήτρης Κολοβός, ανάσες σε Ινσούα, Γιόχανσον, Σένκεφελντ και Μακέντα.

Επιστροφή Κολοβού: Η αποστολή για τα Γιάννενα

Εκτός από την αποστολή του αγώνα της Τετάρτης για το Κύπελλο άφησε ο Γιώργος Δώνης τους Ινσούα, Σένκεφελντ, Γιόχανσον και Μακέντα προκειμένου να τους δώσει ανάσες εν όψει της δύσκολης συνέχειας εντός του Ιανουαρίου.

Αντίθετα, στην αποστολή επιστρέφει ο Δημήτρης Κολοβός μετά το ματς με τον Ολυμπιακό που έμεινε εκτός. Οι πράσινοι θα πετάξουν το πρωί της Τρίτης για την Ήπειρο, εκεί όπου το απόγευμα της Τετάρτης θα δώσουν το πρώτο τους ματς κόντρα στον ΠΑΣ στα πλαίσια της φάσης των 16 του κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Μαυρομμάτης, Θεοχάρης, Νούνες, Πούγγουρας, Καμπετσής, Αλεξανδρόπουλος, Ζαγαρίτης και Σερπέζης.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 96.998 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έκαναν αποφόρτιση, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κότσαρης, ενώ ο Βαγιαννίδης έκανε θεραπεία και ο Σέχου παρέμεινε κλινήρης με ίωση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...