ΚΛΕΙΣΙΜΟ
EDITORIAL

Αν δεν μπορείτε, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ…

Ο Παναθηναϊκός για ακόμα μια φορά είδε έναν διαιτητή να του κλέβει πέναλτι και βαθμούς, αν και συμβουλεύτηκε το VAR. Όποιος δεν μπορεί και όποιος λυγίζει στις πιέσεις, ας πάει σπίτι του. Μήπως και καθαρίσει κάποια στιγμή το ποδόσφαιρο.

Αν δεν μπορείτε, ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ...

Ξεσήκωσαν τον κόσμο για ένα οριακό οφσάιντ στον Βόλο. Εκει που χωρίς γραμμή θα μπορούσε να την πατήσει ο οποιοσδήποτε. Απείλησαν πως θα φύγουν από το πρωτάθλημα, το αποκάλεσαν παρωδία, δεν έλαβαν μέρος στη συγκέντρωση των συλλόγων, έκαναν ολόκληρη φασαρία μόνο και μόνο για ήθελαν στο επόμενο παιχνίδι, στο ντέρμπι τους με τον Παναθηναϊκό να έχουν ευνοϊκή μεταχείριση. Και το κατάφεραν.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε το επικοινωνιακό του παιχνίδι και ο Παναθηναϊκός ήταν το θύμα. Για ακόμα μια φορά στο ίδιο γήπεδο. Εκεί που έχουν γίνει εναντίον του τα μεγαλύτερα… εγκλήματα που έχουν γίνει σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Από το μακρινό 1996 και τον Παπουτσέλη, στο φετινό 2020 και τον Γκεστράνιους.

Το πέναλτι του Μακέντα θα το έδινε και ο… Καλόπουλος, αλλά στον Ολυμπιακό εξακολουθούν την τακτική του… αδικημένου. Όπως το ίδιο είχε κάνει και ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα, εκεί που χρειάστηκαν οι καθυστερήσεις των καθυστερήσεων και ένα πέναλτι που δε θα δινόταν στην αντίπαλη περιοχή, για να μη χάσει το αήττητο.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 23.734 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός τους… μπαίνει στη μύτη. Τους χαλάει το… αφήγημα. Και γι’ αυτό δεν μπορούν να τον κερδίσουν χωρίς διαιτητική εύνοια. Και γι’ αυτό δεν τον θέλουν στα πλέι οφ. Διότι γνωρίζουν πολύ καλά και οι μεν και οι δε πως μπορεί να τους κερδίσει σε οποιαδήποτε κατάσταση, σε οποιοδήποτε γήπεδο. Και δε θέλουν να τον έχουν στα… πόδια τους.

Προτιμούν την Ξάνθη, που στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ευνοήθηκε σκανδαλωδώς, προτιμούν τον Βόλο του Μπέου, που μία είναι με τον έναν και μία με τον άλλον. Για να κάνουν εύκολη τη ζωή τους.

Ο Παναθηναϊκός οφείλει τη σημερινή του αντίδραση με την επιστολή στον Μέλο Περέιρα να τη συνεχίσει. Να μην τους αφήσει σε ησυχία. Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της χώρας και οφείλει να προασπίσει τα συμφέροντά του, να μην επιτρέψει σε κανέναν Έλληνα ή ξένο διαιτητή να τον αδικήσει και πάλι, μόνο και μόνο επειδή οι άλλοι έχουν περισσότερα… λεφτά.

Έτσι έχουν μάθει. Σε Πειραιά και σε Βορρά. Δεν είναι τυχαίο πως όλοι οι υπόλοιποι τους χαρακτηρίζουν… ίδιους. Δεν είναι τυχαίο πως ο ένας προσπαθεί να γίνει καλύτερος… χαλίφης από τον άλλον. Δεν είναι τυχαίο πως και τα δύο παιχνίδια, σε Τούμπα και Φάληρο, κρίθηκαν από πέναλτι. Ένα στην… παράταση και ένα που ο Γκεστράνιους ακόμα περιμένουμε να μας πει τι είδε.

Έχουμε επισημάνει ξανά από τούτη εδώ τη γωνιά: ο Παναθηναϊκός θα σταθεί και πάλι στα πόδια του. Θα σηκωθεί. Θα είναι ισχυρός. Είναι πολύ μεγάλο μέγεθος για να παίζουν μαζί του. Για να του κλέβουν νίκες όπως χθες στο Φάληρο. Για να κλείνουν τα μάτια σε τέτοια πέναλτι. Και μάλιστα με VAR. Είκοσι χρόνια είχαμε τη δικαιολογία πως… εντάξει όλοι κάνουν λάθη. Τώρα με το VAR, τι δικαιολογία έχετε;

Αν ο Μέλο Περέιρα δεν μπορεί να εγγυηθεί το 50-50 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ας πάει σπίτι του. Ας παραιτηθεί.

Αν κάποιοι επιμένουν ενώ μπήκαμε στο 2020 να κάνουν χάρες επειδή υπάρχει πίεση, ας μπουν άλλοι στη θέση τους που θα κάνουν καλύτερα τη δουλειά.

Βαρεθήκαμε να βλέπουμε μια τράπουλα σημαδεμένη. Με θύμα μονίμως τον Παναθηναϊκό…

Panathinaikos24.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.