ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟ... ΨΑΞΙΜΟ Ο ΡΟΚΑ

Συνεχίζεται η αναζήτηση για εξτρέμ και κεντρικό μέσο

Ο Τσάβι Ρόκα εξετάζει επιλογές που του έχουν προταθεί με σκοπό ο Παναθηναϊκός να ενισχυθεί το συντομότερο δυνατό.

Συνεχίζεται η αναζήτηση για εξτρέμ και κεντρικό μέσο

Ο Παναθηναϊκός δίνει αύριο το πρώτο παιχνίδι για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας στα Γιάννενα και ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα εντός Ιανουαρίου με αγώνες σχεδόν κάθε τρεις μέρες. Το πρόγραμμα είναι πιεσμένο, καθώς υπάρχει και εμβόλιμη αγωνιστική, με τους πράσινους να έχουν μπροστά τους έξι αγώνες σε διάστημα 20 ημερών έως και τα τέλη Ιανουαρίου.

Είναι αλήθεια πως ο Γιώργος Δώνης θα ήθελε να έχει ήδη, πριν καν μπει το 2020, κάποιους επιπλέον παίκτες, για να έχει λύσεις στα χέρια του, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό έως τώρα. Ο Τσάβι Ρόκα κάνει επαφές και συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, αλλά δεν έχει καταφέρει να φτάσει κοντά μέχρι τώρα στην υλοποίηση κάποιας μεταγραφής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κύρια αγορά είναι αυτή της Ισπανίας και εκεί επικεντρώνεται ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. Οι πράσινοι αναζητούν έναν εξτρέμ, με ευχέρεια στο σκοράρισμα, έναν κεντρικό μέσο τύπου… οχταριού και αν προκύψει κάτι καλό για την κορυφή της επίθεσης είναι πολύ πιθανό να πάρουν παίκτη και εκεί.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 106.911 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο χρόνος πιέζει, αφού ναι μεν υπάρχουν ακόμα 24 μέρες για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο θα χρειαστεί και ένα διάστημα προσαρμογής για τον κάθε νέο ποδοσφαιριστή που θα έρθει προκειμένου να μπει στα πλάνα του Δώνη και να είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Ο Ρόκα βρίσκεται καθημερινά πάνω από τα τηλέφωνα, με σκοπό να υλοποιήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό, ωστόσο θα πρέπει να λάβουμε υπόψη και τα στενά οικονομικά περιθώρια που υπάρχουν, αφού ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί και πάλι με λίγα χρήματα στην αγορά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...