ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΙΛΗΣΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

Δώνης στους παίκτες: «Δεν είμαστε ομάδα για να ταλαιπωρούμαστε για την εξάδα»

Ο Γιώργος Δώνης έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την εμφάνιση στο Καραϊσκάκη και τους τόνισε πως πρέπει να πάρουν τα ματς που έρχονται για να μπουν στα πλέι οφ.

Δώνης στους παίκτες: «Δεν είμαστε ομάδα για να ταλαιπωρούμαστε για την εξάδα»

Ικανοποιημένος από την εικόνα και από το πλάνο που ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές του στο Φάληρο εναντίον του Ολυμπιακού ήταν ο Γιώργος Δώνης. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην ομιλία του προς τους παίκτες τους τόνισε πως ήταν ανταγωνιστικοί, έπαιξαν όπως έπρεπε, αλλά χρειάζονται πλέον νίκες που θα τους φέρουν εντός της πρώτης εξάδας.

Επιπλέον, υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός με την εικόνα που δείχνει δεν είναι ομάδα για να… ταλαιπωρείτε προκειμένου να μπει στην πρώτη εξάδα και έθεσε ως βασικό στόχο και το Κύπελλο.

«Έχουμε δείξει στα παιχνίδια με όλους τους μεγάλους αντιπάλους τι ομάδα είμαστε. Ήμασταν καλύτερα σε όλα τα ματς που δώσαμε. Μου άρεσε ο τρόπος παιχνιδιού μας στο Καραϊσκάκη, κάναμε όλα όσα έπρεπε. Βλέπετε κι εσείς πως δεν είμαστε ομάδα για να ταλαιπωρούμαστε να μπούμε στην εξάδα.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 69.122 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είμαστε καλύτεροι απ’ αυτό που λέει η βαθμολογία για εμάς. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας το ντέρμπι και να δούμε τα ματς που έρχονται. Να παίζουμε το ίδιο καλά και με τους μικρότερους αντιπάλους, να τα κερδίζουμε ένα προς ένα και να μπούμε στα πλέι οφ. Αλλά πρώτα έχουμε το κύπελλο και ξέρετε καλά πως είναι στόχος μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...