ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΩΣΗ

Οι πέντε τελικές και η κούραση του δευτέρου ημιχρόνου

Ο Δώνης άφησε εκτός αποστολής για τα Γιάννενα τέσσερις βασικούς ποδοσφαιριστές, αφού είναι φανερό πως η ομάδα χρειάζεται ανάσες. Τι λένε οι αριθμοί για το ματς στο Καραϊσκάκη.

Οι πέντε τελικές και η κούραση του δευτέρου ημιχρόνου

Ο Παναθηναϊκός είχε καλή παρουσία στο Καραϊσκάκη. Και για μία ώρα παιχνιδιού ήταν καλύτερος του Ολυμπιακού, θα μπορούσε να είχε σκοράρει και φυσικά θα μπορούσε να είχε πάρει ένα από τα δύο πέναλτι που ζητάει και να προηγηθεί.

Ο Γκεστράνιους είχε διαφορετική άποψη, ο Ζοσέ Σα είπε «όχι» στη μεγάλη ευκαιρία του Γιόχανσον, το γκολ που σημείωσε ο Σουηδός ήταν οφσάιντ. Και οι «πράσινοι» με το γκολ του Ελ Αρλαμπί γνώρισαν μια ήττα την οποία θα μπορούσαν να είχαν αποφύγει.

Το αρνητικό για τον Παναθηναϊκό ήταν ότι δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία μετά το γκολ του σέντερ φορ του Ολυμπιακού. Δεν κατάφερε να απειλήσει, να πιέσει, να αγχώσει τον αντίπαλο, να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να βρει γκολ ισοφάρισης. Το αντίθετο, δηλαδή, απ’ αυτά που έκανε στο αμέσως προηγούμενο εκτός έδρας παιχνίδι του, όταν παίζοντας με δέκα παίκτες απέναντι στον ΟΦΗ κατάφερε να ισοφαρίσει και να πάρει βαθμό.

Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά»
Θωμαΐδης: «Δεν είναι του Ιωαννίδη το θετικό δείγμα ντόπινγκ – Και τα δυο που έδωσε ήταν αρνητικά» 2.238 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε δύο αρνητικά: ένα στις τελικές προσπάθειες, που ήταν λίγες για να καταφέρεις να πάρεις κάτι από ένα τέτοιο ματς και δεύτερο στις αντοχές. Οι «πράσινοι» τελείωσαν το ματς με πέντε τελικές, εκ των οποίων μονάχα η μία ήρθε από τον επιθετικό τους, τον Μακέντα. Κι αυτή εκτός εστίας.

Επιπλέον, από το 60’ και μετά έπεσε πολύ η απόδοση της ομάδας κυρίως λόγω κούρασης. Έδειχναν οι παίκτες του Δώνη να μένουν από δυνάμεις, προσπάθησε να βοηθήσει ο προπονητής, όμως δε βοήθησαν οι αλλαγές. Ούτε ο Μπεκ, ούτε ο Περέα, ούτε ο Καμπετσής έδωσαν το κάτι παραπάνω.

Ο Δώνης άφησε τέσσερις βασικούς εκτός αποστολής του αυριανού αγώνα με τα Γιάννενα. Τους Γιόχανσον, Ινσούα, Σένκεφελντ και Μακέντα. Θέλει να τους δώσει ανάσες, θέλει να φρεσκάρει την ομάδα γιατί η συνέχεια είναι δύσκολα. Με πολλά και συνεχόμενα ματς. Και ο Παναθηναϊκός χρειάζεται φρεσκάδα. Όπως χρειάζεται και γκολ…΄Δ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...