ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μια συγκινητική βρετανική ιστορία: Ο οπαδός της Έβερτον που βλέπει τα ματς στην εξέδρα της Λίβερπουλ (pics)

Από το Χίλσμπορο και έπειτα παλεύει να αποδοθεί δικαιοσύνη. Για τον αδερφό του και άλλες 95 αδικοχαμένες ψυχές. Από το Χίλσμπορο και έπειτα βλέπει όλα τα Λίβερπουλ - Έβερτον στην κόκκινη πλευρά της εξέδρας. Και ας φοράει μπλε κασκόλ...

Μια συγκινητική βρετανική ιστορία: Ο οπαδός της Έβερτον που βλέπει τα ματς στην εξέδρα της Λίβερπουλ (pics)

Πέρασαν σχδόν 31 χρόνια από την «μαύρη» 15η Απριλίου του 1989, όταν 96 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Χίλσμπορο.

Η τραγωδία του γηπέδου της Σέφιλντ Γουένζντεϊ στον ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Λίβερπουλ αποτέλεσε την στιγμή που άλλαξε για πάντα την ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Μέχρι σήμερα, πληροφορίες και στιγμές που αφορούν το σχετικό συμβάν έρχονται από την Αγγλία και συγκλονίζουν.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.015 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μια από αυτές είναι η ιστορία του Στιβ Κέλι. Ο Βρετανός, είναι οπαδός της Έβερτον και πάντα, στα παιχνίδια του Άνφιλντ έχει θέση στην κερκίδα, όχι με τους φιλοξενούμενους, αλλά ανάμεσα στους φίλους της Λίβερπουλ.

Ο Κέλι, είχε χάσει τον αδερφό του εκείνη τη νύχτα του Απρίλη στο Χίλσμπορο και έκτοτε, είναι εκ των βασικότερων στελεχών των δράσεων που αγωνίζονται για την απονομή δικαιοσύνης για τα 96 θύματα.

Την περασμένη Κυριακή εθεάθη εκ νέου στο Άνφιλντ, με διακριτικά των «ζαχαρωτών», να παρευρίσκεται χωρίς κανένα πρόβλημα στο «κόκκινο» κομμάτι του γηπέδου.

Πηγή: gazzetta.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...