ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δεσύλλας: «Όλοι βλέπουν πολύ σοβαρά το παιχνίδι με ΠΑΣ – Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα»

Στο γεγονός πως άπαντες στον Παναθηναϊκό αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά το ματς με τα Γιάννενα, παρά την απουσία βασικών παικτών στάθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

Δεσύλλας: «Όλοι βλέπουν πολύ σοβαρά το παιχνίδι με ΠΑΣ - Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα»

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος μίλησε ο ρεπόρτερ των «πράσινων» στην εκπομπή του ΣΠΟΡ fm 94,6 «Να τα λέτε, να τα γράφετε» και στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο.

Παρά το γεγονός πως το «τριφύλλι» θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές (δεν ακολούθησαν την αποστολή οι Μακέντα, Ινσούα, Γιόχανσον, Σένκεφελντ), άπαντες στην ομάδα αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά την αναμέτρηση με τους Ηπειρώτες, καθώς στοχεύουν να φτάσουν ψηλά στη διοργάνωση. Θέση βασικού διεκδικούν οι Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Νούνες, Καμπετσής.

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού μίλησε ακόμη για το γεγονός πως η έντονη ανησυχία για τις καιρικές συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν στα Γιάννενα (πιθανότητα πάγου) έχει μετριαστεί, αλλά και για την επιστολή που έστειλε η ΠΑΕ στον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα, διαμαρτυρόμενη για τη διαιτησία του ντέμρπι με τον Ολυμπιακό.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 25.378 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.