ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δώνης: «Δεν μπορούμε να συζητήσουμε για ποδόσφαιρο με τέτοιο αγωνιστικό χώρο»

Ο Γιώργος Δώνης εξέφρασε τα παράπονα του για τον τραγικό αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων», τονίζοντας μάλιστα δεν μπορεί γίνει καμία κουβέντα για ποδόσφαιρο.

Δώνης: «Δεν μπορούμε να συζητήσουμε για ποδόσφαιρο με τέτοιο αγωνιστικό χώρο»

Ο Γιώργος Δώνης στάθηκε στον τραγικό αγωνιστικό χώρο  των «Ζωσιμάδων».

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Δεν μπορώ να μιλήσω ποδοσφαιρικά για τον λόγο ότι αν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας περιορίζεται στα 30 μέτρα πλάτος επί 50 δεν μπορώ να κάνω ανάλυση τακτικής. Προσπάθησαν και οι 22 ποδοσφαιριστές σκληρά, σ’ ένα ακατάλληλο γήπεδο, λόγω πάγου. Η πιο τυχερή ομάδα που μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κέρδισε και το πήρε τελικά ο ΠΑΣ Γιάννινα. Θέλαμε το αποτέλεσμα διαφορετικό, αλλά έχουμε ένα ακόμα ματς να κάνουμε τη δουλειά που πρέπει και να περάσουμε στην  επόμενη φάση».

Για το αν υπάρχει γιατρικό στο σκοράρισμα: «Το έχουμε συζητήσει κι άλλες φορές, άλλοτε σκοράρουμε, άλλοτε δυσκολευόμαστε. Οι ποδοσφαιριστές μας το επόμενο διάστημα στα παιχνίδια που έρχονται θεωρώ ότι θα τα καταφέρουν να σκοράρουν, θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή τους, θα παίξουν πιο απελευθερωμένα και είτε στα παιχνίδια του πρωταθλήματος είτε του κυπέλλου, θα κάνουν αυτό που πρέπει».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.805 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν οι απουσίες που είχε θα άλλαζαν κάτι στο παιχνίδι: «Όχι σε αυτό το γήπεδο».

Για τη διαμαρτυρία στο τέλος προς τον διαιτητή: «Δεν έχω να πω κάτι».

Για το αν έπρεπε να διακοπεί το παιχνίδι από τον διαιτητή: «Ήταν και πριν ξεκινήσει το ματς παγωμένο το γήπεδο. Δεν αποφασίζω εγώ, άλλοι αποφασίζουν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.