ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (21:45, NOVASPORTS 2, LIVE PANATHINAIKOS24.GR)

Νίκη για το πλεονέκτημα έδρας

Ο Παναθηναϊκός αναζητεί δεύτερο συνεχόμενο «διπλό» αυτή τη φορά στο Μιλάνο απέναντι στην Αρμάνι για να κάνει… άλμα προς την τετράδα και να μπει στην κουβέντα του πλεονεκτήματος της έδρας.

Νίκη για το πλεονέκτημα έδρας

Στο Καλίνιγκραντ απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήρθε η νίκη που… τάραξε όλη την Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός του Πιτίνο έστειλε το πρώτο του ηχηρό μήνυμα. Απόψε στο Μιλάνο κόντρα στην Αρμάνι (21:45, Novasports 2) θέλει ακόμα μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη. Για να κάνει… άλμα προς την τετράδα. Το πρόγραμμα που ακολουθεί, άλλωστε, του δίνει το δικαίωμα να φιλοδοξεί πως θα βρεθεί σε αυτήν.

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο Μιλάνο με ρεκόρ 10-7 και βρίσκεται στην έκτη θέση, με την Αρμάνι να τον ακολουθεί με μία νίκη πιο πίσω (9-8). Ο Πιτίνο έχει ξανά διαθέσιμο τον Βουγιούκα, στην αποστολή είναι και ο Παππάς, ενώ εκτός έμεινε ο Ράιον Μπράουν, που θα αποτελέσει παρελθόν.

Από την άλλη πλευρά, ο Ετόρε Μεσίνα, που είδε την ομάδα του να αποδοκιμάζεται στην εντός έδρας ήττα από την Καντού, δεν υπολογίζει στον τραυματία Νεμάνια Νέντοβιτς.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 45.857 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ (Γερμανία), Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία) και Ούρος Νίκολιτς (Σερβία).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.