ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο εκτός πλάνων Κολοβός και οι εξελίξεις

Ο Δημήτρης Κολοβός είδε ακόμα ένα ματς από τον πάγκο. Δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στα Γιάννενα και είναι φανερό πλέον πως πρέπει να αλλάξουν πολλά για να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη του Δώνη.

Ο εκτός πλάνων Κολοβός και οι εξελίξεις

Είναι περιττό να αναφέρουμε και πάλι πως όταν ο Παναθηναϊκός αποκτούσε τον Δημήτρη Κολοβό το περασμένο καλοκαίρι όλοι μιλούσαν για μια μεταγραφή που θα μπορούσε να γίνει και υπό άλλες συνθήκες. Σε έναν Παναθηναϊκό καλύτερο από οικονομικής άποψης. Σε έναν… κανονικό Παναθηναϊκό.

Οι προσδοκίες που δημιουργούσε η έλευση του Κολοβού ήταν μεγάλες. Ερχόταν για να πάρει ηγετικό ρόλο. Σύντομα, όμως, αποδείχτηκε πως κάτι δεν του… έβγαινε. Μακριά από τον καλό του εαυτό, μακριά απ’ όλα όσα μας είχε δείξει με την παρουσία του στην Εθνική ομάδα λίγους μήνες νωρίτερα.

Γρήγορα έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα, παρά το γεγονός πως ο Δώνης τον στήριξε όσο κανέναν άλλον. Πλέον βλέπει τα ματς είτε από την εξέδρα, είτε από τον πάγκο. Εκτός αποστολής στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, μπήκε σε αυτή στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Βόμβα με τον Μέσι!
Βόμβα με τον Μέσι! 8.825 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θα περίμενε κανείς να τον δούμε βασικό, όμως ο Δώνης προτίμησε τον Μπεκ. Θα περίμενε κανείς να τον δούμε να μπαίνει αλλαγή στο ημίχρονο, αντί του Δανού, όμως ο Δώνης προτίμησε τον Περέα. Αργότερα έβαλε τον Καμπετσή. Ο Κολοβός είδε όλο το ματς από τον πάγκο.

Είναι ξεκάθαρο πια πως δε χαίρει της εμπιστοσύνης του προπονητή του. Είναι ξεκάθαρο πως για τον Κολοβό υπάρχει μπροστά ένα ολόκληρο… βουνό να ανέβει, αν θέλει να επιστρέψει στην ομάδα. Και είναι ξεκάθαρο πως αν δεν αλλάξει, δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις που θα προκαλέσουν αίσθηση.

loading...
ΣΧΟΛΙΑ