ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Μας κόστισε η κακή άμυνα»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου στάθηκε στην κακή άμυνα που έπαιξε ο Παναθηναϊκός σήμερα.

Παπαπέτρου: «Μας κόστισε η κακή άμυνα»

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού είπε: «Η άμυνά μας δεν ήταν εκεί που έπρεπε. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Είναι λεπτομέρειες που δεν κάνουμε. Τρυπάνε την άμυνά μας και σκοράρουν. Έχουμε φάουλ να δώσουμε και δεν τα κάνουμε. Λέμε να παίξουμε τη συγκεντρωμένη άμυνα και δεν το κάνουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Έβαλε και δύσκολα σουτ η Αρμάνι. Στα υπόλοιπα πράγματα ήμασταν καλοί, αλλά δεν παίξαμε καλή άμυνα. 

Προφανώς η Αρμάνι έπαιξε καλύτερα από εμάς. Έχουμε θέματα που πρέπει να λύσουμε. Προερχόμαστε από δύο σερί ήττες, θέλουμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Δεν θέλουμε να χαλαρώνουμε. Ήταν ένα κομβικό παιχνίδι που δεν το πήραμε. Τώρα έχουμε παιχνίδια στην έδρα μας. Πρέπει να τα πάρουμε και να κοιτάξουμε μπροστά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.