ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βόμβες από Ομόνοια για διαφθορά στο κυπριακό ποδόσφαιρο!

Καταγγελίες από την Ομόνοια!

Βόμβες από Ομόνοια για διαφθορά στο κυπριακό ποδόσφαιρο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση αποφάσισε ομόφωνα σήμερα όπως καταγγείλει στην ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ τη διαφθορά και διαπλοκή στο Κυπριακό ποδόσφαιρο, αλλά και την ηγεσία του Κυπριακού ποδοσφαίρου διότι επιτρέπει και συμμετέχει σε αυτή την κατάσταση και δεν είναι πρόθυμη να την διορθώσει.

Επιπλέον, θα ζητήσουμε από την ΟΥΕΦΑ να θέσει το Κυπριακό ποδόσφαιρο υπό την εποπτεία της, για όσο καιρό χρειαστεί, με στόχο την ταχύτερη δυνατή εξυγίανσή του. Έχουμε ήδη συγκεντρώσει αρκετό υλικό πολλών χρόνων το οποίο είναι ικανό να πείσει την ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ για να ανοίξουν την υπόθεση.

Εκτιμούμε ότι την ερχόμενη βδομάδα θα είμαστε σε θέση να παραδώσουμε στον ΚΟΑ, την ΚΟΠ, την ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ αυτό το υλικό. Εάν δεν γίνει παρέμβαση από την ΟΥΕΦΑ, τότε θα πρέπει να της ζητήσουμε να αποβάλει τις Κυπριακές ομάδες από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις μέχρι να εξυγιανθεί το ποδόσφαιρο μας, εάν η ίδια το κρίνει απαραίτητο, προκειμένου να διασφαλίσει την εγκυρότητα, τη νομιμότητα και τη φήμη των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.239 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.