ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη κρίθηκε από τον διαιτητή – Άρρωστη η κατάσταση!»

Ο Γιώργος Δώνης πήρε θέση για το διαιτητικό σκάνδαλο στο Καραϊσκάκη.

Δώνης: «Το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη κρίθηκε από τον διαιτητή - Άρρωστη η κατάσταση!»

Ο Γιώργος Δώνης πήρε θέση για το διαιτητικό σκάνδαλο στο Καραϊσκάκη.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε στη Nova ότι “Ειδικά στο Καραϊσκάκη το αποτέλεσμα κρίθηκε από τις διαιτητικές αποφάσεις όπου υπήρχαν δύο πολύ καθαρά πέναλτι. Οι λάθος αποφάσεις επηρέασαν τη μορφή του παιχνιδιού”.

“Δεν παίζουν δύο ομάδες στο πρωτάθλημα, η κατάσταση είναι άρρωστη και τα πράγματα έχουν ξεφύγει. Είτε όταν μιλάμε για στημένο πρωτάθλημα, είτε όταν γίνονται τραμπουκισμοί εναντίον διαιτητών.Είναι λογικό στα αποδυτήρια στα αποδυτήρια να υπάρχει θυμός. Ειδικά όταν σε τόσο μεγάλα παιχνίδια υπάρχουν λάθος αποφάσεις από τον διαιτητή. Εγώ δεν πρόκειται να ξαναμιλήσω για τη διαιτησία. Είμαστε μία ομάδα που προσπαθούμε να έχουμε ένα διαφορετικό ύφος”.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.392 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το πρόβλημα στο γκολ: “Γιαυτό πρέπει στα παιχνίδια όπως αυτό με τον ΠΑΣ να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πρέπει οι ποδοσφαιριστές να μας στέλνουν την μπάλα στα δίχτυα. Ακόμα και στους μεγαλύτερους σκόρερ όταν δεν βάζουν γκολ, υπάρχει πίεση. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές έχουν την ποιότητα”.

Για τη ρεβάνς και είναι καλό που είναι κοντά: “Είτε ήταν μακριά είτε είναι κοντά, εμείς πρέπει να δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε την πρόκριση. Εμείς έχουμε στο μυαλό μας το ματς με τον Πανιώνιο, να απελευθερωθούν οι παίκτες και αυτό να μας δώσει μία ώθηση για το παιχνίδι του Κυπέλλου. Η ομάδα στο Καραϊσκάκη έδειξε ένα καλό πρόσωπο και αυτό πρέπει να πατήσουμε.

Εγώ πιστεύω στην ομάδα μου. Εγώ βλέπω μία ομάδα που προσπαθεί πάρα πολύ στην προπόνηση. Έχουμε παιδιά πολύ σοβαρά στην προπόνηση. Έχουν αντιληφθεί πως το διάστημα που ακολουθεί είναι πολύ κρίσιμο. Η ομάδα θα πετύχει τους δύο στόχους, να είναι όσο πιο ψηλά στην εξάδα και όσο πιο μακριά γίνεται στο κύπελλο. Όλα εξαρτώνται από τα δικά μας πόδια”.

Για την ομάδα που δημιουργεί: “Νομίζω ότι το δύσκολο κομμάτι η ομάδα το πετυχαίνει. Αυτό είναι όταν έχει απέναντί της ομάδες πιο ποιοτικές, που πρέπει να παίξει ένα ματς στα ίσια. Εκεί που χρειαζόμαστε βελτίωση είναι κόντρα σε ομάδες που είμαστε το φαβορί. Αυτό δεν μας δίνει τους βαθμούς που θα έπρεπε να πάρουμε στο πρωτάθλημα. Είναι το κομμάτι που θέλουμε δουλειά. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή αυτό που λείπει από την ομάδα είναι να έρθουν 2-3 καλά παιχνίδια και συνεχόμενα καλά αποτελέσματα”.

Για το πόσο κοντά βρίσκεται η ομάδα σε μεταγραφή: “Ήδη κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια να πάρουμε ποδοσφαιριστές από πρώτη Γενάρη. Μας πιέζει ο χρόνος γιατί θέλουμε να έχουμε λύσεις ειδικά στο μεσοεπιθετικό της κομμάτι. Όταν υπάρχουν περισσότερες επιλογές φέρνουν μεγαλύτερη πίεση σε αυτόν που παίζει. Οι περισσότερες πιθανότητες είναι όταν υπάρχουν λίγες επιλογές, αυτός που παίζει να είναι στην ενδεκάδα και την επόμενη εβδομάδα. Το επόμενο διάστημα πολύ λίγων ημερών είναι πολύ κρίσιμο για να κάνουμε μεταγραφές”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...