ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Έγινε αυτό που ήθελε όλη η Ελλάδα: Ο Σάββας στην Αννίτα Πάνια! (vid)

Το ζητήσατε και η ευχή σας πραγματοποιήθηκε: ο Σάββας Θεοδωρίδης βρέθηκε στο ίδιο πλατό με την Αννίτα Πάνια και μίλησε για τα ίδια και τα ίδ... εεεε, για όλους και για όλα!

Έγινε αυτό που ήθελε όλη η Ελλάδα: Ο Σάββας στην Αννίτα Πάνια! (vid)

Το ζητήσατε και η ευχή σας πραγματοποιήθηκε: ο Σάββας Θεοδωρίδης βρέθηκε στο ίδιο πλατό με την Αννίτα Πάνια και μίλησε για τα ίδια και τα ίδ… εεεε, για όλους και για όλα!

Μπορεί να έμοιαζε ουτοπικό. Ένα άπιαστο τηλεοπτικό όνειρο, κάτι που συγκέντρωνε λιγότερες πιθανότητες να πραγματοποιηθεί κι από το να δει κάποιος- του Γιώργου Νταλάρα συμπεριλαμβανομένου- μια νύχτα με δυο φεγγάρια. Μια συνάντηση από αυτές που ούτε στον αιώνα τον άπαντα δε θα έπαιρνε «σάρκα και οστά». Όμως…
Δείτε το εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...