ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιόχανσον: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Μήνυμα παραμονής από τον Ματίας Γιόχανσον.

Γιόχανσον: «Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό»

Μήνυμα παραμονής από τον Ματίας Γιόχανσον.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σουηδού αμυντικού:

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Πανιώνιο: “Περιμένουμε τον Πανιώνιο ως έναν αντίπαλο που θα είναι δύσκολος, αλλά εμείς θα κοιτάξουμε να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Θα παίξουμε για τους τρεις βαθμούς. Πλέον τέρμα οι ισοπαλίες, δεν χρειαζόμαστε άλλες ισοπαλίες. Πρέπει με όλους να κοιτάζουμε τη νίκη, ανεξαρτήτου αντιπάλου”.

Για το ότι δεν έχει βρει τον τρόπο να “ξεκλειδώσει” τις κλειστές άμυνες και τι πρέπει να κάνει με τον Πανιώνιο: “Πρέπει να κινούμαστε γρήγορα, να έχουμε γρήγορη εναλλαγή της μπάλας και των κινήσεων. Να πιέσουμε, να μπορέσουμε να ανοίξουμε χώρους γιατί αυτό είναι βασικό και το σημαντικότερο να πετυχαίνουμε γκολ. Να σκοράρουμε”.

Για το αν έχει βρει τον λόγο που ο Παναθηναϊκός που δεν έχει το εύκολο γκολ: “Κοιτάξτε, αν είχαμε απάντηση, θα είχαμε και γκολ. Είναι θέμα εναλλαγών, τοποθετήσεων και πως παίζουμε μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Εκεί είναι το πρόβλημα. Ο συνδυασμός και ο τρόπος που θα παίξουμε στην αντίπαλη περιοχή”.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 90.997 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν θα μπορέσει να πάρει ο Παναθηναϊκος την πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και αν θα καταφέρει να μπει στην εξάδα: “Δεν θα έπρεπε καν να μιλάμε για την εξάδα, αλλά για την πρώτη τριάδα του πρωταθλήματος. Δεν ανήκει στις ομάδες των play out ο Παναθηναϊκος, αλλά για τα play off. Δεν χωράει αμφιβολία γι’ αυτό. Όσο για το κύπελλο, είδα την ομάδα και όντως ήταν ένας δύσκολος αγωνιστικός χώρος. Το θέμα είναι στη ρεβάνς να παίξουμε, να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση”.

Για το πως νιώθει που καλείται να συζητάει συνεχώς για το επιθετικό πρόβλημα και να προσπαθεί να το λύσει: “Αμύνεται όλη η ομάδα και επιτίθεται όλη η ομάδα. Υπάρχουν κάποιες φορές που οι επιθετικοί χρειάζονται το δεξί ή το αριστερό μπακ να τους υποστηρίξει. Ίσως είναι δύσκολο για εμένα να πω τι φταίει για το σκοράρισμα. Στο προηγούμενο παιχνίδι ενδεχομένως και εγώ να μην έκανα τις ασίστ που έπρεπε, οπότε ένα μέρος του προβλήματος στο σκοράρισμα είμαι και εγώ. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό δημιουργήσαμε ευκαιρίες, προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήρθε το πολυπόθητο γκολ”.

Για το συμβόλαιό του και αν έχει υπάρξει κάποια συζήτηση με άλλο κλαμπ: “Δεν την περίμενα αυτή την ερώτηση… Αυτό που έχω τώρα στο μυαλό μου είναι να είμαι υγιείς και να βοηθάω την ομάδα μου και να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα. Δεν ξέρω τι θα γίνει το καλοκαίρι. Δεν έχω μιλήσει με τον Παναθηναϊκό και δεν ξέρω αν θα μείνω ή θα φύγω. Για την ώρα κοιτάζω τον εαυτό μου και να βελτιώνω την απόδοσή μου και θα περιμένω να δω τι μου επιφυλλάσει το μέλλον μου”.

Για το αν θέλει να μείνει: “Ναι μου αρέσει εδώ…”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...