ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φορτσάρει για μεταγραφή, “παίζει” δυνατά του Ναγκί! (vid)

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη μεταγραφική του ενίσχυση με τον Ούγγρο εξτρέμ, Ντομινίκ Ναγκί να είναι μια από τις περιπτώσεις που παίζουν δυνατά για το τριφύλλι.

Φορτσάρει για μεταγραφή,

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην τελική ευθεία για τη μεταγραφική του ενίσχυση με τον Ούγγρο εξτρέμ, Ντομινίκ Ναγκί να είναι μια από τις περιπτώσεις που παίζουν δυνατά για το τριφύλλι.

Στην τελική ευθεία για τη μεταγραφική του ενίσχυση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός με τον Τσάβι Ρόκα να προχωράει τις περιπτώσεις που απασχολούν την ομάδα και να κάνει τις τελικές του επαφές. Οι «πράσινοι»… φορτσάρουν για να αποκτήσουν ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα ανεβάσουν το επίπεδό τους και σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο μεταγραφικό κομμάτι.

Ένα όνομα που «παίζει» δυνατά για το «τριφύλλι» είναι αυτό του Ντομινίκ Ναγκί, είδηση την οποία αποκάλυψε ο συνάδελφος Αντώνης Οικονομίδης μέσω twitter. Ο Ούγγρος διεθνής εξτρέμ αγωνίζεται στη Λέγκα Βαρσοβίας και παραχωρείται δανεικός. Ο Τσάβι Ρόκα είναι σε συζητήσεις με τους Πολωνούς με σκοπό να ντύσει στα πράσινα τον 24χρονο άσο, που αγωνίζεται, κυρίως, στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Πρόκειται για μια πολύ καλή περίπτωση εξτρέμ, που πρόσφατα είχε απασχολήσει και την ΑΕΚ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.112 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ναγκί είναι ένας από τους παίκτες που «παλεύει» ο Παναθηναϊκός για να αποκτήσει και είναι θέμα ημερών να υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.