ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Δεν γινόταν αλλιώς…ο Χριστόφορος στον Παναθηναϊκό

Ο Παναγιώτης Χριστόφορος εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό ΑμεΑ και θα αγωνιστεί κατά πάσα πιθανότητα στο αγώνισμα του πάρα-μπάντμιντον.

Δεν γινόταν αλλιώς…ο Χριστόφορος στον Παναθηναϊκό

Ο Ηρακλειώτης αθλητής που αγωνίζεται και στην τοπική ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο, έγινε ένας από τους ελάχιστους αθλητές που αγωνίζεται σε διαφορετική ομάδα στο μπάσκετ και σε άλλη στα αγωνίσματα της ΕΑΟΜ ΑμεΑ.

Οι δεσμοί του Παναγιώτη Χριστόφορου με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ στενοί από τον πατέρα του Δημήτρη ο οποίος ήταν ένας από τους σπουδαιότερους αθλητής πάλης του Συλλόγου. Ο ίδιος αποτελεί ένθερμο οπαδό του «τριφυλλιού» και αποφάσισε να τιμήσει το αγαπημένο του «τριφύλλι» παρά την απόσταση.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.