ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν προπονήθηκε με την Λέγκια ο Νάγκι

Ο Ντομινίκ Νάγκι, ο οποίος πιθανότατα θα αποτελέσει την πρώτη πράσινη μεταγραφή για το 2020 δεν πήρε μέρος στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας του.

Δεν προπονήθηκε με την Λέγκια ο Νάγκι

Από χθες σας έχουμε ενημερώσει για το προχωρημένο ενδιαφέρον  του Παναθηναϊκού για τον  Ντομινίκ Νάγκι.

Ο αριστεροπόδαρος  χαφ μάλιστα στην χθεσινή πρώτη προπόνηση με την Λέγκια δεν προπονήθηκε καθόλου, με αποτέλεσμα να φουντώνουν τα σενάρια που τον θέλουν να κλείνει άμεσα στους πράσινους.

Ρόκα και Δώνης θέλουν τον παίκτη άμεσα και δεν είναι απίθανο μάλιστα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ
Πάμε για έκπληξη: Αυτόν δείχνουν πρώτο οι δημοσκοπήσεις για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ 126.696 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται  στα δύο φτερά της επίθεσης, αλλά και ως κεντρικός χαφ. Όπως και να χει η απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή πρόκειται να δώσει στον Δώνη μεγαλύτερη ευχέρεια στο θέμα των επιλογών του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.