ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Νάγκι»

Δημοσιεύματα του πολωνικού Τύπου παρουσιάζουν ως τελειωμένη την μεταγραφή του Νάγκι στους πράσινους, ενώ μάλιστα τονίζεται ότι επίσημες εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν μέσα στις επόμενες ώρες.

«Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Νάγκι»

Ο Νάγκι από χθες είναι γνωστό ότι είναι μια ανάσα από τους πράσινους. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζήτημα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Την ίδια στιγμή οι Πολωνοί παρουσιάζουν ως τελειωμένη την μεταγραφή και μάλιστα αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ώρες να φτάσει στις χώρες μας, με σκοπό να περάσει ιατρικά και να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στον Παναθηναϊκό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ούγγρος επιθετικός θα έχει ρήτρα που θα φτάνει το 1,5 εκατ. ευρώ.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.397 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.