ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προφορική συμφωνία για Ναγκί!

Ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία για τον δανεισμό του Ναγκί από τη Λέγκια Βαρσοβίας για τους επόμενους έξι μήνες.

Προφορική συμφωνία για Ναγκί!

Ο Παναθηναϊκός έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία για τον δανεισμό του Ναγκί από τη Λέγκια Βαρσοβίας για τους επόμενους έξι μήνες.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Ντομινίκ Ναγκί.  Οι “πράσινοι” ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τη Λέγκια Βαρσοβίας για τον δανεισμό του Ούγγρου διεθνούς εξτρέμ για τους επόμενους έξι μήνες και απομένουν μόνο τα τυπικά για να προχωρήσει η μετακίνηση του ποδοσφαιριστή στο “τριφύλλι”.

Ο παίκτης έχει περάσει εδώ και καιρό από το μικροσκόπιο των Ρόκα και Δώνη, οι δυο άνδρες θεωρούν ότι έχει τα χαρακτηριστικά τα οποία θέλουν (ταχύτητα, έκρηξη, ικανότητα στην περιοχή) και ο Παναθηναϊκός τον κάνει δικό του. Ετσι, λοιπόν, οι “πράσινοι” προχωρούν τόσο για την περίπτωση του Ναγκί, όσο και γι αυτή του κεντρικού χαφ της Βαγιαδολίδ,

Mπερνάρ:  «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό»
Mπερνάρ: «Θέλω να επιστρέψω σπίτι μου, αλλά πρώτα θέλω το πρωτάθλημα με τον Παναθηναϊκό» 10.201 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...