ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πράσινος» και ο Τσαουσίδης!

Ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ συνεχίζει τις μεταγραφικές του κινήσεις και ανακοινώνει την απόκτηση του διεθνή καλαθοσφαιριστή με αμαξίδιο Γιώργου Τσαουσίδη.

«Πράσινος» και ο Τσαουσίδης!

Πρόκειται για έναν έμπειρο αθλητή που αγωνιζόταν στο Μαρούσι και ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας που ανέβηκε στην Β΄ Κατηγορία του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος το καλοκαίρι.

Ουσιαστικά είναι μια… διπλή μεταγραφή καθώς πέραν της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Παναθηναϊκού που θα την στηρίξει στην φετινή της προσπάθεια στην Α1, θα είναι και μέλος της ομάδας σκοποβολής του «τριφυλλιού» και συμμετέχει σε αγώνες αεροβόλου πιστολιού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.