ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Εύκολα και με Κηφισιά

Καλά δείγματα από το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού και στο αποψινό φιλικό με την Κηφισιά που είχε προπονητικό χαρακτήρα.

Εύκολα και με Κηφισιά

Οι «πράσινοι» του Δημήτρη Ανδρεόπουλου φαίνεται ότι έχουν μπει δυναμικά στο 2020 έστω και σε επίπεδο φιλικών παιχνιδιών. Έπειτα από τη χτεσινή νίκη με 3-0 σετ (25-15, 25-17, 25-16) επί του Παμβοχαϊκού, ο ΠΑΟ επιβλήθηκε με 3-0 σετ (25-18, 25-21, 25-20) και της Κηφισιάς σήμερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έπαιξαν και ένα τέταρτο σετ το οποίο κατέκτησε και πάλι το «τριφύλλι» με 25-22. Στα δυόμιση πρώτα σετ αγωνίστηκαν οι βασικοί και στα υπόλοιπα αγωνίστηκαν και αθλητές που έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής.

Δεν αγωνίστηκε ο Δημήτρης Παλαιολόγος που αντιμετωπίζει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού στη μέση.

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.150 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επόμενος φιλικός αγώνας για τον ΠΑΟ είναι την ερχόμενη Τρίτη στις 18:30 με αντίπαλο και πάλι τον Παμβοχαϊκό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...