ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Έπαιξαν για Παπαθανασίου και παιδικά χωριά SOS

Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού έδωσε φιλικό ματς στη Βούλα απέναντι στην Θέτιδα που είχε περισσότερο κοινωνικό χαρακτήρα.

Έπαιξαν για Παπαθανασίου και παιδικά χωριά SOS

Ο αγώνας έγινε στη μνήμη του Χρήστου Παπαθανασίου, άλλοτε προπονητή της Θέτιδας που έφυγε από τη ζωή πριν από τέσσερα χρόνια.

Η αναμέτρηση που έγινε στο κλειστό της Βούλας «Γ. Γεννηματάς» και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των παιδικών χωριών SOS ενώ παράλληλα συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη υγιεινής για την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Στο αγωνιστικό μέρος που πέρασε σε δεύτερη μοίρα.Η Θέτιδα επικράτησε με 2-1 σετ (20-25, 25-22, 25-22)

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.288 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.