ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Παράξενο «πράγμα» έκανε την εμφάνιση του σε χωριό της Ηλείας (pics)

Ένα παράξενο «πράγμα», το οποίο είχε διάμετρο 10 εκατοστών έκανε την εμφάνιση του στην αυλή ενός σπιτιού στην Μυρσίνη Ηλείας.

Παράξενο «πράγμα» έκανε την εμφάνιση του σε χωριό της Ηλείας (pics)

Ένα παράξενο «πράγμα», το οποίο είχε διάμετρο 10 εκατοστών έκανε την εμφάνιση του στην αυλή ενός σπιτιού στην Μυρσίνη Ηλείας.

Την εμφάνιση του στην αυλή ενός σπιτιού μιας κατοίκου στην Μυρσίνη Ηλείας έκανε ένα άγνωστο «πράγμα».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.com, το εν λόγω «πράγμα» όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την περιέργεια αρκετών κατοίκων του χωριού, σχετικά με το τι είναι.

Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς…
Πρώτη δημοσκόπηση: Διέλυσε τα κοντέρ ο Αυτιάς… 11.093 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Αρχές του χρόνου, πίσω από το σπίτι μου και κάτω από ένα νάιλον, με το οποίο είχα σκεπάσει τα ξύλα για το τζάκι, είδα αυτό το περίεργο ”πράγμα”.  Στρογγυλό, χωρίς πόδια, διαμέτρου περίπου 10 εκατοστά και υφή που θύμιζε σαλιγκάρι, αν και δεν το άγγιξα.

Ήταν κάτι ζωντανό, γιατί κουνιόταν και εκείνο που μας έκανε εντύπωση είναι πως, όταν το άγγιζες με ένα ξύλο, στο κέντρο του άνοιγε κάτι σαν μάτι με χρώμα γαλάζιο. Δεν πρέπει να ήταν μανιτάρι. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο σε χωράφι και όσοι ήρθαν και το είδαν, το ίδιο είπαν…

Το παράξενο αυτό πράγμα από προχθές έχει ”ζαρώσει”, προφανώς είναι νεκρό».

Ήταν τα λόγια με τα οποία περιέγραψε μία κάτοικος του χωριού, όταν αντίκρισε το περίεργο αυτό «πράγμα» στο πίσω μέρος του σπιτιού της, το οποίο βρίσκεται εκεί από την Πέμπτη (9/1) όντας νεκρό.

Όσον αφορά το ερώτημα τι πραγματικά μπορεί να ήταν ηλικιωμένοι αγρότες, οι οποίοι το είδαν έκαναν λόγο είτε για μύκητα, είτε για κάποιο μικροοργανισμό που δεν έχει κάνει ποτέ την εμφάνιση του στην ευρύτερη περιοχή.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.