Ένα παράξενο «πράγμα», το οποίο είχε διάμετρο 10 εκατοστών έκανε την εμφάνιση του στην αυλή ενός σπιτιού στην Μυρσίνη Ηλείας.

Την εμφάνιση του στην αυλή ενός σπιτιού μιας κατοίκου στην Μυρσίνη Ηλείας έκανε ένα άγνωστο «πράγμα».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα patrisnews.com, το εν λόγω «πράγμα» όπως ήταν φυσικό προκάλεσε την περιέργεια αρκετών κατοίκων του χωριού, σχετικά με το τι είναι.

«Αρχές του χρόνου, πίσω από το σπίτι μου και κάτω από ένα νάιλον, με το οποίο είχα σκεπάσει τα ξύλα για το τζάκι, είδα αυτό το περίεργο ”πράγμα”.  Στρογγυλό, χωρίς πόδια, διαμέτρου περίπου 10 εκατοστά και υφή που θύμιζε σαλιγκάρι, αν και δεν το άγγιξα.

Ήταν κάτι ζωντανό, γιατί κουνιόταν και εκείνο που μας έκανε εντύπωση είναι πως, όταν το άγγιζες με ένα ξύλο, στο κέντρο του άνοιγε κάτι σαν μάτι με χρώμα γαλάζιο. Δεν πρέπει να ήταν μανιτάρι. Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο σε χωράφι και όσοι ήρθαν και το είδαν, το ίδιο είπαν…

Το παράξενο αυτό πράγμα από προχθές έχει ”ζαρώσει”, προφανώς είναι νεκρό».

Ήταν τα λόγια με τα οποία περιέγραψε μία κάτοικος του χωριού, όταν αντίκρισε το περίεργο αυτό «πράγμα» στο πίσω μέρος του σπιτιού της, το οποίο βρίσκεται εκεί από την Πέμπτη (9/1) όντας νεκρό.

Όσον αφορά το ερώτημα τι πραγματικά μπορεί να ήταν ηλικιωμένοι αγρότες, οι οποίοι το είδαν έκαναν λόγο είτε για μύκητα, είτε για κάποιο μικροοργανισμό που δεν έχει κάνει ποτέ την εμφάνιση του στην ευρύτερη περιοχή.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS