ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Σκόρπισε τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός!

Το τμήμα μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού επιβλήθηκε άνετα του ΠΑΟΚ στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος » με 91-57 για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

Σκόρπισε τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός!

Οι «πράσινες» ήταν ανώτερες σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έφτασαν στους δύο βαθμούς της νίκης ικανοποιώντας τους 800 περίπου φιλάθλους τους που βρέθηκαν στο κλειστό της Λεωφόρου.

Το «τριφύλλι» έδειξε καλά δείγματα και διατηρείται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ τα δεκάλεπτα της σημερινής αναμέτρησης ήταν τα εξής: 20-14, 45-25, 69-40, 91-57.

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Ριντ 17, Μαυράκη, Μούλη 9, Καλαμπάκου 16(4), Καρακασίδου 6(2), Πολίτη, Διελα 9(1), Μακέι 19(4), Κούκη 2, Τάνσταλ 13.

Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα »
Βράζουν με τη διαιτησία του πρώτου τελικού στον Παναθηναϊκό: «Ο… νόμος του ΣΕΦ είναι διαχρονικός – Σταματήστε να σφυράτε… κλέφτικα » 743 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

ΠΑΟΚ (Μασλαρινός): Χατζηδάκη, Καρλάφτη 16(4), Λύμουρα 4, Κωτούλα 16, Σύρρα, Σοφιανάκου, Ταρπάγκου 10, Κουμαντσιώτου, Καρακούλα 2, Τζέλου, Μούλιγκαν 9.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κερκίδα βρέθηκαν οι αθλητές της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟ, Παναγιώτης Πελεκούδας, Άξελ Γιάκομπσεν, Αλέξανδρος Ράπτης και Δημήτρης Παλαιολόγος ενώ ήταν και ο προπονητής της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού Κυριάκος Καμπερίδης.

Επιπλέον την αναμέτρηση παρακολούθησε και η πασίγνωστη καλαθοσφαιρίστρια, η Λευκορωσίδα Αλένα Λεουτσάνκα, η οποία έχει αγωνιστεί και στο WNBA.

Σε δήλωση της στο www.panathinaikos1908.gr η βοηθός προπονήτρια του ΠΑΟ Αναστασία Κωστάκη επισήμανε «Σήμερα πιάσαμε μια καλή απόδοση και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Ήταν ένα ματς που θέλαμε να πάρουμε καθώς είχαμε ηττηθεί στον πρώτο γύρο και σίγουρα μας βοηθάει και βαθμολογικά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...