ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δώνης: «Μπορούμε να ανατρέψουμε το σκορ με τον ΠΑΣ – Παίξαμε καλά σήμερα»

Ο Γιώργος Δώνης αφού μίλησε για το ματς με τον Πανιώνιο αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ για το Κύπελλο Ελλάδος.

Δώνης: «Μπορούμε να ανατρέψουμε το σκορ με τον ΠΑΣ - Παίξαμε καλά σήμερα»

Αναλυτικά όσα είπε ο Δώνης:

«Θεωρώ ότι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού ήμασταν καλοί. Στο πρώτο 20λεπτο μπήκαμε δυνατά και επιβάλαμε τον ρυθμό μας . Βάλαμε γκολ και είχαμε διάθεση. Σ΄ αυτό το πρωτάθλημα αυτά τα ματς είναι δύσκολα. Άσχετα αν ο Πανιώνιος είναι στην τελευταία θέση είναι μια καλή και ιστορική ομάδα. Οι ελλείψεις του φάνηκαν σήμερα.

Επειδή το σκορ ήταν 3-0 και θέλαμε να ξεκουράσουμε τα παιδιά. Έχουμε ματς στο κύπελλο και θέλουμε να το ανατρέψουμε. Έχουμε καλη ομάδα και πιστεύω θα τα καταφέρουμε.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...