ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ξέσπασμα Δώνη: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μπλεχτεί η διοίκησή μας για να μας σέβονται οι διαιτητές»

Νέο ξέσπασμα από τον Χρήστο Δώνη για τη διαιτησία.

Ξέσπασμα Δώνη: «Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μπλεχτεί η διοίκησή μας για να μας σέβονται οι διαιτητές»

Αναλυτικά όσα είπε ο Δώνης στη NOVA:

Για το ματς: «Νομίζω ότι μπήκαμε αποφασισμένοι να κερδίσουμε. Θα μπορούσαμε να βάλαουμε κι άλλα γκολ. Συνεχίζουμε και θέλουμε να ανατρέψουμε και το ματς την Τετάρτη».

Για το γκολ που πέτυχε: «Όταν πετυχαίνεις γκολ και κερδίζει η ομάδα του είναι ιδανικό. Μπορούσα να βάλω και αλλο γκολ αλλά δεν τα κατάφερα.Μέσα στον αγωνιστικό χώρο είδα ότι η φάση θα εξελιχθεί έτσι και γι΄ αυτό πήγα κοντά στην μπάλα»

Για τον πανηγυρισμό του με τον πατέρα του: «Δεν είναι εύκολο αυτό που παιρνάμε και οι δύο. Στο τέλος θα κριθούμε αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε κερδισμένοι. Ξέρω ότι όλα τα παιδιά παλεύουν. Το μονο που μας μένει να βελτιώσουμε είναι το γκολ».

Για το ματς με τον ΠΑΣ: «Είμαστε Παναθηναϊκός. Πρέπει να δουλέψουμε μέχρι την Τετάρτη και νομίζω ότι θα περάσουμε.  Αυτές οι εβδομάδες που έρχονται είναι σημαντικές. Πρέπει να κερδίζουμε να προχωράμε σε πρωτάθλημα και Κύπελλο».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 70.852 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για όσα έλεγαν με τους συμπαίκτες του μετά το ματς με Ολυμπιακό: «Πριν από το ματς με τα Γιάννενα λέγαμε ότι δεν μας συμπεριφέρονται με σεβασμό. Θα πρέπει να αντιμετωπίζονται όλες οι ομάδες ίσα. Για να έχουμε καλή διαιτησία δεν σημαίνει ότι πρέπει να μπλεχτεί η διοίκηση μας. Αυτό δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο. Βάλαμε το VAR για καλύτερο. Με Ξάνθη, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό αδικηθήκαμε. Αν είχαν παρθεί σωστές αποφάσεις, μπορεί να ήμασταν τρίτοι».

Για το θέμα της ανανέωσης του: «Είναι λίγο περίεργο γιατί έχω περάσει 10 χρόνια στην ομάδα. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάποιο νέο από την ομάδα μου».

Για τον χαμό της Ρενάτας: «Θα ήθελα να ευχηθώ συλλυπητήρια και καλό κουράγιο στην οικογένεια της»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...