ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΙΚΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΑΡΑΣ

Πήρε φόρα για την… πρόκριση!

Νίκη ουσίας και… ψυχολογίας για τον Παναθηναϊκό εν’ όψει της ρεβάνς με τον ΠΑΣ. Γράφει ο Νικόλας Βασιλαράς.

Πήρε φόρα για την… πρόκριση!

Το είχε μεγάλη ανάγκη και το πήρε την κατάλληλη στιγμή. Ένα ξέσπασμα που δεν θα σου δώσει μονάχα τρεις βαθμούς αλλά και ψυχολογία εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Το ματς με τον Πανιώνιο πήγε καλά για τον Παναθηναϊκό αλλά έχει ήδη ξεχαστεί. Αντίθετα αυτό που σε καίει είναι η ρεβάνς της Τετάρτης, αυτή που με τις αυτοκτονικές σου διαθέσεις στο πρώτο ματς την έκανες ντέρμπι.

Σίγουρα θα πάει με άλλον αέρα το τριφύλλι στον επαναληπτικό, με τον αέρα φαβορί. Αυτό που θα ΕΠΡΕΠΕ να είναι καθώς για να μην τρελαθούμε κιόλας άσχετα από το 1-0 εσύ είσαι Παναθηναϊκός και ο άλλος παίζει μια κατηγορία πιο κάτω.

Ηταν το πιο χορταστικό σε θέαμα αλλά και διάρκεια φετινό παιχνίδι για το τριφύλλι με μικρομεσαίο αντίπαλο. Με εξαίρεση ένα 20άλεπτο στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, έβαλε τρία γκολ, είχε δοκάρι, χαμένο πέναλτι και ένα κάρο ευκαιρίες. Σαφώς και ο αντίπαλος ήθελε αλλά δεν μπορούσε πλην όμως έχουμε δει και σε άλλα παιχνίδια με υποδεέστερους αντιπάλους τον Παναθηναϊκό να μπλοκάρει.

Σίγουρα βοήθησε πολύ το χρονικό σημείο που μπήκαν τα δύο πρώτα γκολ. Καλύτερα δεν μπορούσε να γίνει. Στο ξεκίνημα και στη λήξη του πρώτου μέρους. Από εκεί και μετά το ματς έγινε τυπική διαδικασία, ο Παναθηναϊκός δεν κάθισε κυνήγησε να διευρύνει το σκορ και να ζεστάνει τον κόσμο του και το κατάφερε.

Επαναλαμβάνω ότι κόντρα στον Πανιώνιο έγινε ένα ματς που ουδείς ασχολείται από τη λήξη του και μετά και όλα τα λεφτά είναι η ρεβάνς του Κυπέλλου. Εκεί που περνάς και ηρεμείς, διαφορετικά θα μιλάμε και με τη βούλα για μια άκρως αποτυχημένη χρονιά.

Από εκεί και πέρα είναι θετικό ότι οι μεταγραφές έγιναν γρήγορα, όπως επίσης και το γεγονός ότι μιλάμε για δύο παίκτες (ο Ούγγρος ακόμη δεν έχει τελειώσει) ενεργούς, οι οποίοι δεν θα χρειαστούν χρόνο και θα μπουν άμεσα στο παιχνίδι. Θα ήταν ιδανικό να έρθει και ένας καθαρόαιμος επιθετικός κάτι που στην παρούσα φάση δεν δείχνει πιθανό καθώς οι πόρτες που χτυπήθηκαν ήταν κλειστές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ