ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ψυχαγωγία

Κι άλλες πληροφορίες για το Assassin’s Creed Ragnarok, το νέο game της σειράς

Έρχεται μέσα στο 2020

Κι άλλες πληροφορίες για το Assassin’s Creed Ragnarok, το νέο game της σειράς

Η σειρά Assassin’s Creed δεν έκανε την εμφάνισή της το 2019, ωστόσο το 2020 επιστρέφει και οι πρώτες φήμες άρχισαν ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους. Όλα μαρτυρούν πως το φετινό game θα είναι το Assassin’s Creed Ragnarok, θα μας ταξιδεύει στη Νορβηγία και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω.

Μέχρι τότε, διαβάστε όλες τις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα στο άρθρο του Enternity Assassin’s Creed Ragnarok κυκλοφορία.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ