ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ

Η τριάρα, ο Ανουάρ και η πρόκριση!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για την άνετη νίκη του Πανιωνίου, το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αναλύει το ποδοσφαιρικό προφίλ του Ανουάρ.

Η τριάρα, ο Ανουάρ και η πρόκριση!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο panathinaikos24.gr για την άνετη νίκη του Πανιωνίου, το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και αναλύει το ποδοσφαιρικό προφίλ του Ανουάρ.

Ο Παναθηναϊκός έφθασε για πρώτη φορά φέτος σε μία τόσο άνετη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο. Ναι ο Πανιώνιος είχε απουσίες και είναι και η τελευταία ομάδα στο πρωτάθλημα. Από την άλλη στον πρώτο γύρο εκτός έδρας ο Παναθηναϊκός την ίδια ομάδα την κέρδισε με δυσκολία και λίγες ευκαιρίες και τον Παναιτωλικό δεν τον νίκησε.

Οπότε το αυτονόητο έγινε, αλλά από την άλλη είδαμε και την ομάδα φέτος για πρώτη φορά να παίρνει άνετα μία νίκη από το πρώτο ημίχρονο, να βάζει τρία γκολ, να έχει ένα δοκάρι και ένα χαμένο πέναλτι και στιγμές, που έπαιξε καλό ποδόσφαιρο.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ό,τι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 1.118 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η νίκη αυτή έβαλε και πάλι τον Παναθηναϊκό στην εξάδα, αλλά όλοι εντός και εκτός ομάδας αυτό το 3-0 το έχουν ξεχάσει ήδη. Το μυαλό είναι στην αυριανή ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της ομάδας. Δεν χωράει κάτι άλλο εκτός από την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Φυσικά και μιλάμε, για έναν αντίπαλο, που άνετα θα μπορούσε να παίζει Σούπερ Λίγκα, αλλά ο Παναθηναϊκός πρέπει να ανατρέψει αυτό το 0-1 και να πάρει την πρόκριση, να πάει παρακάτω στο κύπελλο και να περιμένει την επόμενη κλήρωση στα προημιτελικά . Δεν ξέρω με ποιον τρόπο θα το κάνουν οι παίκτες, δεν με νοιάζει αν θα παίξουν καλά. Το μόνο, που με νοιάζει είναι να πάρουν την πρόκριση και να σβήσει αυτό το 0-1 του πρώτου αγώνα.

Η πρώτη μεταγραφή είναι μεταγραφή καλή για αυτόν τον Παναθηναϊκό. Ο Ανουάρ είναι ένας διεθνής Μαροκινός παίκτης, που αγωνίζεται στην Primera με την Βαγιαδολίδ. Δεν είναι παγκοσμίως άγνωστος. Εχει συμμετοχές και φέτος και πέρυσι. Είναι ενεργός και έχει στοιχεία, που λείπουν από τα χαφ. Τρέχει πολύ, έχει ενέργεια, είναι δυνατός στις μονομαχίες, παρότι του λείπει ύψος, φέρνει περισσότερο σε εξάρι, παρά σε οκτάρι . Είναι καλός με την μπάλα στα πόδια του, αλλά στις πάσες του αποφεύγει το ρίσκο, για να μην δίνει την ευκαιρία στον αντίπαλο να πάρει την μπάλα. Θεωρώ, ότι θα τον δούμε άμεσα να παίζει.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.