ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τι ώρα είναι το αυριανό Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Παναθηναϊκός έχει την Τετάρτη έναν... τελικό απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τι ώρα είναι το αυριανό Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

Το ματς της χρονιάς μέχρι το επόμενο δίνει αύριο ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Οι πράσινοι στο… παγοδρόμιο των Ιωαννίνων ηττήθηκαν με 1-0 στο ματς του πρώτου γύρου και καλούνται αύριο στο ΟΑΚΑ να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν την πρόκριση για τα προημιτελικά, σε έναν θεσμό που έχουν θέσει ως μεγάλο τους στόχο.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να σημειώσει τουλάχιστον δύο γκολ, δίχως να δεχτεί, για να πάρει την πρόκριση και σίγουρα χρειάζεται και τη βοήθεια από τον κόσμο του για να τα καταφέρει.

Το παιχνίδι είναι νωρίς, σε καλή ώρα για να πάει ο κόσμος και να στηρίξει την ομάδα στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά της. Η σέντρα είναι στις 17:15 και στον Παναθηναϊκό περιμένουν σημαντική προσέλευση προκειμένου όλοι μαζί να φτάσουν στη μεγάλη ανατροπή.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.335 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι στην αποστολή είναι οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Καμπετσής, Αλεξανδρόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.