ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Lifestyle

Κίνηση – ματ Αλαφούζου, με… μιντιακή επιστροφή που θα τρελάνει την πιάτσα

Δείτε περί τίνος πρόκειται.

Κίνηση - ματ Αλαφούζου, με... μιντιακή επιστροφή που θα τρελάνει την πιάτσα

Στη μυθοπλασία θέλησε να στραφεί ο ΣΚΑΪ την περασμένη σεζόν, φαίνεται όμως πως η ανταπόκριση του κοινού δεν ήταν η αναμενόμενη.

Αυτός είναι και ο λόγος που οι ιθύνοντες στράφηκαν ξανά στη… σίγουρη λύση που ακούει στο όνομα Acun Ilicali, με την αρχή να γίνεται με το «My Style Rocks» το οποίο κάνει πρεμιέρα το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τη Real Life, η επιστροφή του «Survivor» θεωρείται δεδομένη, καθώς το γεγονός πως λείπει ήδη αρκετούς μήνες από την τηλεοπτική πραγματικότητα ιντριγκάρει το κοινό για την επιστροφή του. Μιλάμε για ένα προϊόν το οποίο είχε καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό ακόμα κι αν εντέλει κούρασε με τους νέους κύκλους που διαδέχονταν ο ένας τον άλλον.

Το μόνο που μένει να αποφασιστεί είναι το αν θα δούμε έναν original κύκλο ή μια All Star εκδοχή του παιχνιδιού, με τους πιο δυνατούς παίκτες των προηγούμενων σεζόν.

Όσο για το πότε θα λάβει χώρα η πρεμιέρα; Σύμφωνα με την εφημερίδα, υπάρχει πιθανότητα να μην το δούμε τον Ιανουάριο του 2021, αλλά στην αρχή της σεζόν 2020 – 2021.

Αναμένονται οι τελικές αποφάσεις και οι επίσημες ανακοινώσεις…

Πηγή: mediaday.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ