ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαπέτρου: «Πανέτοιμοι για Μπάγερν»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε δηλώσεις του τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα είναι πανέτοιμοι για το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου.

Παπαπέτρου: «Πανέτοιμοι για Μπάγερν»

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε αυτό το παιχνίδι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Προερχόμαστε από εμφανίσεις που δεν αντικατοπτρίζουν αυτό που θέλουμε να δείχνουμε. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ αμυντικά και να παρουσιαστούμε έτοιμοι».

Για το αν είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός να αφήσει πίσω την ήττα στο Μιλάνο: «Σίγουρα είμαστε έτοιμοι. Έχουμε δουλέψει καλά. Προσπαθούμε να βελτιώνουμε λάθη και αδυναμίες. Δουλεύουμε καλά, αρχίζουμε να βγάζουμε πράγματα στο παρκέ και πρέπει να βγουν και στο παιχνίδι».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 53.344 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για τον Ράουτινς: «Προφανώς θα βοηθήσει πολύ την ομάδα. Είναι ολοκληρωμένος παίκτης, σουτάρει καλά. Είναι πολύ καλός χαρακτήρας και θα ταιριάζει γρήγορα στην ομάδα. Θα τον κάνουμε και εμείς να νιώσει οικεία».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...