ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σενάριο για Παναθηναϊκό – Στουντεμάιαρ

Μέσα του Ισραήλ αποκαλύπτουν επαφές του Παναθηναϊκού με τον Αμάρε Στουντεμάιαρ.

Σενάριο για Παναθηναϊκό - Στουντεμάιαρ

Στο πράσινο στρατόπεδο αποτελεί βασικό ζήτημα η ενίσχυση της ομάδας κάτω από τη ρακέτα, μιας και υπάρχει πρόβλημα στα ριμπάουντ. Στο τριφύλλι δεν έχουν βρει τον ιδανικό.

Παράλληλα, Μέσα από το Ισραήλ αποκαλύπτουν ενδιαφέρον του τριφυλλιού για τον άλλοτε ΝΒΑερ, Αμάρε Στουντεμάιαρ. Ο «Stat» την περασμένη σεζόν βρέθηκε στην Ευρώπη, για λογαριασμό της Χάποελ Ιερουσαλήμ, ενώ στο ξεκίνημα της σεζόν αγωνίστηκε στην Κίνα.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα sport5.co.il κάνει λόγο για επαφές των δύο πλευρών. Φυσικά το σενάριο δεν φαίνεται να έχει και μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.369 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο 37 χρόνος σταρ αυτή την στιγμή αγωνίζεται στην Κίνα ωστόσο ο Ρικ είναι πολύ πιθανόν να τον πείσει να βάλει τα πράσινα.

Δεν ξεχνάμε την δεκαετία 2002-2012 που ήταν ένα απο τα καλύτερα πενταρια στον κόσμο με πάνω από 20 πόντους Μ.Ο στο ΝΒΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.