ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (17:15, COSMOTESPORT 2, LIVE PANATHINAIKOS24.GR)

Όλα για την πρόκριση

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια για αποκλεισμό. Απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ψάχνει την ανατροπή του εις βάρος του 0-1 και οι παίκτες οφείλουν να μπουν αποφασισμένοι και έτοιμοι για να το καταφέρουν.

Όλα για την πρόκριση

Έβαλε τα χέρια του και… έβγαλε τα μάτια του. Και τώρα είναι αναγκασμένος να τα δώσει όλα για την πρόκριση. Ο Παναθηναϊκός στο… παγοδρόμιο των Ιωαννίνων ηττήθηκε με 1-0 την περασμένη εβδομάδα και καλείται σήμερα να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ στο Ολυμπιακό Στάδιο και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Σε ένα ματς χωρίς αύριο, σε ένα ματς… τελικό για ολόκληρη τη σεζόν. Καθώς το Κύπελλο είναι μια διοργάνωση που οι πράσινοι θέλουν να διακριθούν, να φτάσουν όσο ψηλότερα γίνεται και να διεκδικήσουν την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο Δώνης δεν έχει στη διάθεσή του τον Νούνες, που είναι τραυματίας, αλλά όλοι οι υπόλοιποι είναι διαθέσιμοι και αναμένεται… φουλ επίθεση από το ξεκίνημα προκειμένου ο Παναθηναϊκός να βρει το γκολ που ψάχνει.

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.793 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η αποστολή έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο από το βράδυ της Κυριακής, μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, σε μια προσπάθεια από πλευράς προπονητή και διοίκησης να παραμείνουν συγκεντρωμένοι οι παίκτες στον στόχο που δεν είναι άλλος από την ανατροπή και την πρόκριση.

Αναλυτικά η αποστολή για το σημερινό παιχνίδι:

Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Κολοβός, Δώνης, Μακέντα, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Καμπετσής, Αλεξανδρόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.