ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (21:00, Novasports2HD, LIVE PANATHINAIKOS24.GR)

Ντεμπούτο Ράουτινς σε ματς… υποχρέωση

Ο Άντι Ράουτινς ετοιμάζεται να... συστηθεί στο κοινό, με τον Παναθηναϊκό να θέλει μόνο τη νίκη απέναντι στην Μπάγερν στο ΟΑΚΑ για να μείνει μόνος του στην έκτη θέση της βαθμολογίας.

Ντεμπούτο Ράουτινς σε ματς... υποχρέωση

Η ήττα της Αρμάνι Μιλάνο χθες στην Κωνσταντινούπολη από την Εφές δίνει τη δυνατότητα στον Παναθηναϊκό να εδραιωθεί μόνος του στην έκτη θέση και να συνεχίζει να κοιτάζει προς την τετράδα. Οι «πράσινοι» υποδέχονται απόψε στις 21:00 την Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ και θέλουν μόνο τη νίκη προκειμένου να ξεπεράσουν τους Ιταλούς στη βαθμολογία, να πάνε στο 11-8 και να ξεκινήσουν με το «δεξί» στη… διαβολοβδομάδα.

Από την άλλη πλευρά, οι Βαυαροί παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά προκειμένου να βρεθούν στην πρώτη οχτάδα, καθώς αυτή τη στιγμή είναι στο 6-12 και επί της ουσίας ψάχνουν ένα… θαύμα (πολλά μεγάλα αποτελέσματα) για να έχουν ελπίδες.

Όπως δήλωσε ο Ρικ Πιτίνο, ο Άντι Ράουτινς αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και να κάνει ντεμπούτο στα πράσινα, ενώ αμφίβολος είναι ο Μπεν Μπέντιλ που ανέβασε πυρετό κι έχασε τη χθεσινή (14/1), τελευταία προπόνηση.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.428 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά της, η Μπάγερν του Όλιβερ Κόστιτς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα κι έχει έρθει στην Ελλάδα με 14 παίκτες, ανάμεσα στους οποίους και ο Τι Τζέι Μπρέι, που ίσως κάνει ντεμπούτο μετά την πολύμηνη απουσία του.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής:

Τρίτη 14/1

Χίμκι – Βαλένθια 75-84 ΤΣΣΚΑ – Ρεάλ 60-55 Εφές – Αρμάνι Μιλάνο 88-68 Φενέρμπαχτσε – Βιλερμπάν 86-64 Ολυμπιακός – Άλμπα Βερολίνου 86-93 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπαρτσελόνα 92-85

Τετάρτη 15/1

Ζενίτ – Μπασκόνια 19:00 Ερυθρός Αστέρας – Ζαλγκίρις 20:00 Παναθηναϊκός – Μπάγερν 21:00

Η βαθμολογία:

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.