ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ποιος επιστρέφει στον Παναθηναϊκό;

Οι φήμες για... μεγάλη επιστροφή που θα κάνει αίσθηση όλο και πληθαίνουν και είναι πιθανό ακόμα και μέσα στην ημέρα να γίνει γνωστή.

Ποιος επιστρέφει στον Παναθηναϊκό;

Δίνουν και παίρνουν τα ονόματα από χθες το βράδυ. Δε θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Το να γεμίζεις το… κεφάλι του κόσμου με ονόματα δεν έχει καμία σημασία και αξία. Το να αραδιάσεις 5-6 ονόματα μήπως και… πετύχεις κάποιο, δεν έχει νόημα. Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για μια επιστροφή, όπως αναφέρθηκε από χθες.

Στην… πιάτσα μιλούν όλοι γι’ αυτή. Θα προκαλέσει αίσθηση, απ’ ότι λένε οι πληροφορίες. Ο κόσμος περιμένει, καθώς το μπάσκετ είναι η… καψούρα του, ιδιαίτερα σε μια περίοδο που το ποδόσφαιρο εξακολουθεί να μην πηγαίνει καλά.

Βλέπετε είναι αναπόφευκτες και οι συγκρίσεις. Σήμερα στο ποδόσφαιρο ο Παναθηναϊκός παίζει… τελικό με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στο μπάσκετ παίζει απέναντι στην Μπάγερν για να εδραιωθεί στην εξάδα και να κυνηγήσει την τετράδα. Η μέρα με τη νύχτα. Γι’ αυτό και ο κόσμος πάει στο μπασκετικό ΟΑΚΑ και όχι στο ποδοσφαιρικό.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.248 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο θέμα μας τώρα. Υπάρχουν πολλές φήμες για πολλούς. Λίγη υπομονή και όλα θα γίνουν γνωστά. Το σίγουρο είναι πως στον φετινό Παναθηναϊκό υπάρχει διάθεση για να φτάσει η ομάδα ψηλά. Πολύ ψηλά. Και να είναι πανέτοιμη, αγωνιστικά και ψυχικά, όταν θα κρίνονται όλα. Στα πλέι οφ.

Ο Γιαννακόπουλος έφερε τον Πιτίνο, έκανε μεταγραφή, πάει να κάνει κι άλλη. Ο Πιτίνο είναι εδώ για να εγγυηθεί πως σύντομα η ομάδα θα αποκτήσει και σταθερότητα. Και το πρόγραμμα πλέον στην Ευρωλίγκα είναι τέτοιο που μπορείς να κάνει πολλές σερί νίκες και να εδραιωθείς στα ψηλά πατώματα.

Λίγη υπομονή, λοιπόν, και… όλα θα γίνουν. Όπως πρέπει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...