ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σάλος στην Αγγλία! Πάρτι με 22 “καυτά” μοντέλα έκαναν οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι! (pics)

Χαμός στην Αγγλία μετά από δημοσιεύματα ότι οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι διοργάνωσαν πάρτι... Bunga-Bunga σε ξενοδοχείο της πόλης, καλώντας και 22 μοντέλα από την Ιταλία, μετά την εξάρα επί της Άστον Βίλα.

Σάλος στην Αγγλία! Πάρτι με 22

Σκάνδαλο μεγατόνων για τη Μάντσεστερ Σίτι, με δημοσιεύματα να αποκαλύπτουν ένα… μυστικό πάρτι των παικτών του Πεπ Γκουαρδιόλα, το οποίο θύμισε τα διάσημα πάρτι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στην Ιταλία.

Με βάσει τα σχετικά ρεπορτάζ, οι ποδοσφαιριστές των “Πολιτών” έφεραν 22 μοντέλα από την Ιταλία με ιδιωτικό αεροπλάνο, στο ξενοδοχείο Mere Golf Resort & Spa της πόλης, όπου και γιόρτασαν τα… Χριστούγεννα, καθώς δεν είχαν καταφέρει να κάνουν κάποια σχετική εκδήλωση εκείνη την περίοδο λόγω των Boxing Day.

Το γεγονός αποκαλύφθηκε όμως μέσα και από φωτογραφίες που ανέβασαν τα μοντέλα στο instagram και έχει δημιουργήσει σάλο στην Αγγλία, καθώς μεταξύ άλλων, η πλειοψηφία των παικτών της Σίτι είναι παντρεμένοι ή δεσμευμένοι.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 105.193 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...