ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Νίκος Μακρόπουλος: Οι δύο φετινές του επιτυχίες πρωταγωνιστούν σε ραδιόφωνο και YouTube

Μια από τις καλύτερες περιόδους διανύει ο δημοφιλής ερμηνευτής Νίκος Μακρόπουλος.

Νίκος Μακρόπουλος: Οι δύο φετινές του επιτυχίες πρωταγωνιστούν σε ραδιόφωνο και YouTube

Μια από τις καλύτερες περιόδους διανύει ο δημοφιλής ερμηνευτής Νίκος Μακρόπουλος.

Με τη μια επιτυχία να διαδέχεται την άλλη, το ραδιόφωνο να «γεμίζει» με τα τραγούδια του και οι εμφανίσεις του να είναι ασφυχτικά γεμάτες επιβεβαιώνεται μια πολυετής και σταθερά επιτυχημένη πορεία τόσο δισκογραφικά όσο και σε επίπεδο εμφανίσεων.

Στο διάστημα των τριών τελευταίων ετών έχουν αγαπηθεί πολυάριθμες επιτυχίες του όπως το «Που είσαι», «Που και Που», «Μπορεί», «Ζω Αλλιώτικα», «Ζήτησε μου», «Η πιο όμορφη μέρα», «Κάνε χιλιοστά τα χιλιόμετρα». Τραγούδια που συνεχίζουν να κατακτούν το AirPlay σημειώνοντας δεκάδες εκατομμύρια στο YouTube. Φέτος ο Νικος Μακρόπουλος πρωταγωνιστεί ραδιοφωνικά και διαδυκτιακά με δυο επιτυχίες. Η τελευταία του κυκλοφορία με τίτλο «Τα έχω όλα» από την Sonar Music και η επανεκτέλεση του «Σκόνη και θρύψαλα» .

Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα;
Πάνω από 8/10 έχεις γνώσεις: Αναγνωρίζεις 10 ήρωες της Επανάστασης του ’21 από μία μόνο εικόνα; 62.627 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η προ δυο μηνών κυκλοφορία «Τα έχω όλα» βρίσκεται σταθερά στις υψηλές θέσεις των charts ενώ η επανεκτέλεση του «Σκόνη και θρύψαλα» του Στέφανου Κορκολή που έγινε στο πλαίσιο ενέργειας γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού της Αθήνας αγαπήθηκε και αναδείχθηκε από το κοινό σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Μάλιστα σε διάρκεια λίγων μηνών στο κανάλι του σταθμού έχει αγγίξει τα 5.000.000 views. Αυτή την περίοδο ο Νικος Μακρόπουλος συνεχίζει τις εμφανίσεις του στο Stage By Frangelico κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...