ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διαιτητική αλητεία στο ΟΑΚΑ: Ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Ινσούα! (vid)

Ο ανίσχυρος στο παρασκήνιο Παναθηναϊκός έφαγε διαιτητική «πιστολιά», αφού του ακυρώθηκε πεντακάθαρο γκολ ισοφάρισης από τον Ινσούα που τον έβαζε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Διαιτητική αλητεία στο ΟΑΚΑ: Ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Ινσούα! (vid)

Μία ακόμα διαιτητική «πιστολιά» έφαγε στο ΟΑΚΑ ο ανίσχυρος παρασκηνιακά Παναθηναϊκός. Ο Ινσούα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ για το 1-1, όμως ο βοηθός Καλύβας από την Φθιώτιδα ανακάλυψε οφσάιντ και ακύρωσε το τέρμα του Αργεντινού, ο οποίος είχε φύγει ξεκάθαρα πίσω από την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννενα.

Δείτε τη συνέχεια εδώ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.