ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πιτίνο: «Είμαι περήφανος για τον Παπαγιάννη»

Ο Ρικ Πιτίνο αποθέωσε τον Γιώργο Παπαγιάννη στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Μπάγερν στο ΟΑΚΑ.

Πιτίνο: «Είμαι περήφανος για τον Παπαγιάννη»

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμερικανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της 19ης αγωνιστικής:

«Ήταν απολαυστικό το παιχνίδι. Δείξαμε θέληση και πήραμε την νίκη. Ο Παπαγιάννης ήταν απίστευτος. Ανέλαβε δράση. Ήταν εξαιρετικός στην άμυνα, αλλά και στα ριμπάουντ στα 18′ που αγωνίστηκε. Είμαι περήφανος για εκείνον. Του ζήτησα χθες να πάρει 12 ριμπάουντ και να κάνει 5 τάπες. Πήρε 5 ριμπάουντ και έκανε 4 κοψίματα. Αν έπαιζε νορμάλ λεπτά, θα είχε βραδιά καριέρας».

Για τα 20 παραπάνω ριμπάουντ του Παναθηναϊκού: «Είπα στο ημίχρονο πως τα βασικά μας λάθη τους επέτρεψε να επιστρέψουν στο ματς. Όταν σουτάρει ο αντίπαλος με 50% τρίποντο, θα ηττηθείς. Όμως, τα ριμπάουντ μας ήταν σε εξαιρετικό επίπεδο, όπως και η άμυνά μας στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ο Παπαγιάννης έπαιξε στο 1ο και το 4ο δεκάλεπτο, ήταν ο κοινός παρονομαστής. Ήταν θαυμάσιος, πήρε πάνω του φάσεις – κλειδιά. Έκανε το καλύτερό του παιχνίδι. Ελπίζω αυτό να τον ανεβάζει σε ένα νέο επίπεδο».

Οι παίκτες μου δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά στις προπονήσεις. Γι’ αυτό και είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ο Παπαγιάννης ήταν εκτός φόρμας, τώρα είναι σε καταπληκτική φόρμα. Όλοι οι παίκτες είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Η φυσική μας κατάσταση ήταν ένα σημαντικό κομμάτι για την νίκη».

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 28.881 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις που ακολουθεί και αν η νίκη επί της Μπάγερν αποτελεί οδηγό για τον Παναθηναϊκό: «Η Ζαλγκίρις παίζει πολύ καλό παιχνίδι. Παραλίγο να κερδίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Φενέρ και η Ζαλγκίρις παίζουν πολύ καλά αυτό το διάστημα. Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί για να κερδίσουμε. Θέλουμε και τον κόσμο μας. Το πρόγραμμα σε βοηθάει να κάνεις τα σερί, μπαίνουμε σε αυτή τη φάση πλέον. Όταν είσαι προπονητής των Νικς ή των Σέλτικς και έχεις μπροστά σου αγώνες με τους Κλίπερς, τους Λέικερς και τους Ουόριορς δεν μπορείς να κάνεις σερί. Το θέμα είναι να εκμεταλλευτείς το πρόγραμμα, όταν είναι ευνοϊκό για εσένα, μόλις επιστρέψεις σπίτι σου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...