ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βόβορας: «Καταλυτική η παρουσία του Παπαγιάννη»

Ο Γιώργος Βόβορας στάθηκε στην πολύ καλή παρουσία του Γιώργου Παπαγιάννη.

Βόβορας: «Καταλυτική η παρουσία του Παπαγιάννη»

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

«Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Euroleague, ειδικά αν δεν παίξεις καλά. Είχαμε κενά διαστήματα, τους δώσαμε σουτ. Βρήκαν ρυθμό και ένιωσαν καλά, είχαμε πρόβλημα και στο Pick and roll. Παίξαμε επιθετικά πάνω στη μπάλα στο τέταρτο δεκάλεπτο, ήταν καταλυτική η παρουσία του Παπαγιάννη, γιατί μας βοήθησε πολύ σε αυτό το κομμάτι»

«Έχει βάλει κάποιους στόχους. Ο Πιτίνο τον πιέζει πολύ. Έκανε τέσσερα μπλοκ στην άμυνα του pick and roll, είναι κάτι που το θέλουν όλες οι ομάδες. Εμείς έχουμε αδυναμία εκεί. Είχαμε καλή συνεργασία εκεί και περιορίσαμε τα μακρινά τους σουτ».

Σχετικά με την εμφάνιση του Τόμας και τα ριμπάουντ, τόνισε: «Ο ΝτεΣόν ήταν πάντα στη σωστή θέση για το ριμπάουντ. Το είχαμε επισημάνει αυτό και το δουλεύουμε πολύ. Έχουμε βελτιωθεί, έχουμε αλλάξει και κάποια σχήματα για να το δουλέψουμε καλύτερα. Πρέπει να βελτιωθούμε και στο κομμάτι των κενών διαστημάτων. Δεν μπορείς να δίνεις αυτοπεποίθηση στους αντιπάλους σου γιατί ενδέχεται να πάθεις ζημιά. Για 17 λεπτά δεν ήμασταν τόσο σκληροί όσο έπρεπε για ματς Euroleague στην έδρα μας».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 49.988 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς με την Ζαλγκίρις: «Η Ζαλγκίρις έχει βελτιωθεί. Γνωρίζουμε τον χαρακτήρα της ως ομάδα και τον χαρακτήρα του προπονητή. Έχουν στο μυαλό τους ότι πρέπει να κάνουν τα πάντα για την οκτάδα. Πρέπει να τους βγάλουμε εκτός συγκέντρωσης, έξω από την λογική τους».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...