ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τάσος Νικολογιάννης

Οι μάγκες νίκησαν και τον… Καλύβα, ο Παπαγιάννης σκέπασε τα καλάθια!

Ο Τάσος Νικολογιάννης μέσα από το blog του στο Panathinaikos24.gr γράφει για την κόντρα σε όλους και σε όλα νίκη - πρόκριση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα ενώ στέκεται και στην εκπληκτική εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη στην επικράτηση του μπασκετικού «τριφυλλιού» επί της Μπάγερν Μονάχου.

Οι μάγκες νίκησαν και τον… Καλύβα, ο Παπαγιάννης σκέπασε τα καλάθια!

Ο Παναθηναϊκός τελικά πέρασε στα προημιτελικά του κυπέλλου κόντρα σε πάγους, σε Καλύβες, σε Παπαδόπουλους και την ροή του αγώνα. Βρέθηκε 0-1 πίσω στο ημίχρονο, σχεδόν όλοι πίστευαν, ότι δεν γυρνάει, αλλά στο δεύτερο μέρος οι παίκτες και ο Δώνης έδωσαν απαντήσεις, η ομάδα μπήκε …αφηνιασμένη και σε 14 λεπτά έβαλε τρία γκολ και πήρε την πρόκριση. Θα έβαζε και άλλα, αλλά έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Κουρμπέλη στο 76.

Η ομάδα ήταν, όμως, αποφασισμένη και δεν άφησε στον ΠΑΣ να απειλήσει και η πρόκριση ήρθε τελικά εύκολα στο δεύτερο ημίχρονο. Μία πρόκριση, που ήθελε άντερα, για να την πάρεις με τον τρόπο, που ήρθε. Στο πρώτο παιχνίδι σε άφησαν και έπαιξες πάνω στον πάγο. Στο δεύτερο παιχνίδι σου ακύρωσε κανονικό γκολ ένας βοηθός, που λέγεται Καλύβας και στο δεύτερο ημίχρονο ο διαιτητής Παπαδόπουλος δύο φορές δεν απέβαλε τον Μπουκουβάλα και άφησε τον ΠΑΣ να παίζει με έντεκα μέχρι το τέλος. Οι παίκτες και ο Δώνης, όμως, έκαναν αυτό, που έπρεπε και πήραν την πρόκριση με ανατροπή.

Το πρώτο γκολ ο Χρήστος Δώνης με ωραία κεφαλιά, το δεύτερο γκολ ο Σένκεφελντ με σουτ, που θα ζήλευαν καλοί επιθετικοί και το τρίτο γκολ ο Μακέντα με πέναλτι, που έγινε στον Γιόχανσον μετά από πάσα του Ζαχίντ. Ο Παναθηναϊκός του δευτέρου ημιχρόνου μπορεί να φέρει και πάλι τον κόσμο στο ΟΑΚΑ. Ο Δώνης έκανε άριστη διαχείρηση και όταν έμεινε η ομάδα με δέκα έπαιξε με 5-3-1 και κλείδωσε την πρόκριση. Το ξέσπασμα του Δώνη στο τέλος δείχνει το δέσιμο με την ομάδα, πόσο πονάει τον σύλλογο, από μικρός, που έπαιξε μπάλα μέχρι τώρα, που είναι προπονητής. Οσοι λένε διάφορα εναντίον του ,λές και αυτός φταίει, που η ομάδα είναι γυμνή από λύσεις σε κάποιες θέσεις, ας σκεφτούν πόσο άδικο είναι βλέποντας την φωτογραφία του αμέσως μετά την λήξη του αγώνα.

Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ότι έχτιζαν όλο τον χρόνο!
Στον τελικό της χρονιάς γκρέμισαν ότι έχτιζαν όλο τον χρόνο! 550 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη από ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ σαν τον Δώνη, που κάνει τα πάντα, για να βοηθήσει την ομάδα στα δύσκολα και κάποιοι τον κράζουν επειδή δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν, ότι αυτός ο Παναθηναϊκός δεν είναι ο Παναθηναϊκός που όλοι ονειρευόμαστε. Και για αυτό δεν φταίει ο Δώνης, αλλά ήρθε στα δύσκολα να βοηθήσει την ομάδα της καρδιάς του.

Μετά το ποδόσφαιρο είχαμε συνέχεια και στο μπάσκετ. Ο Παναθηναϊκός έκανε τα εύκολα δύσκολα ,αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο έπαιξε άμυνα και στο τέλος νίκησε με 98-83 την Μπάγερν και παραμένει έκτος στην Ευρωλίγκα . Με έναν Παπαγιάννη να κάνει τεράστια εμφάνιση και το ΟΑΚΑ να παίρνει φωτιά στο τέλος και με την ομάδα να κάνει το καλύτερό της δεκάλεπτο.

Τάσος Νικολογιάννης
Τάσος Νικολογιάννης Eχει περάσει σχεδόν όλη του την ζωή στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού. Από μικρός ήθελε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και όταν αποφοίτησε από το εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας ξεκίνησε την καριέρα του στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» το 1984. Αφού πέρασε από το ρεπορτάζ Πειραϊκών, Β΄Εθνικής και διαιτησίας, το καλοκαίρι του 1986, το όνειρό του έγινε πραγματικότητα! Ανέλαβε το ρεπορτάζ του «τριφυλλιού», το οποίο ακολουθεί μέχρι και σήμερα, σε μια πορεία γεμάτη ειδήσεις, πολλά γραπτά, πολλές χαρές, αλλά και λύπες και αμέτρητα ταξίδια! Το 2003 έφυγε από τον «ΦΙΛΑΘΛΟ» και πήγε στο «SPORTIME». Δυο χρόνια αργότερα πήρε…μεταγραφή για τη «SPORTDAY», και το 2015 πήγε στην «ΠΡΑΣΙΝΗ», ενώ από το 2021 συνεργάζεται με το SDNA.GR. Από το 2000 και μετά πήγε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 με διάλλειμα τριών ετών όπου μεταπήδησε στο SPORT24 Radio. Στο PANATHINAIKOS24.gr γράφει με στόχο την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.