ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Βίντεο – ανάλυση: Οι άμυνες που έφεραν τη νίκη και οι κομβικοί Παπαγιάννης – Ράις

Ο Παναθηναϊκός με φοβερή άμυνα και με καταλυτική παρουσία από Παπαγιάννη και Ράις στο 4ο δεκάλεπτο, εγκλώβισε την Μπάγερν Μονάχου και κατάφερε να φτάσει σε μια σημαντική νίκη στο ΟΑΚΑ. Δείτε το βίντεο - ανάλυση.

Βίντεο - ανάλυση: Οι άμυνες που έφεραν τη νίκη και οι κομβικοί Παπαγιάννης - Ράις

Ο Παναθηναϊκός με φοβερή άμυνα και με καταλυτική παρουσία από Παπαγιάννη και Ράις στο 4ο δεκάλεπτο, εγκλώβισε την Μπάγερν Μονάχου και κατάφερε να φτάσει σε μια σημαντική νίκη στο ΟΑΚΑ. Δείτε το βίντεο – ανάλυση.

Το τριφύλλι βρισκόταν σε άσχημη θέση και το σκορ στο 32′ ήταν 77-77. Σε εκείνο το σημείο η Μπάγερν έδειχνα να πατάει καλύτερα στο παρκέ, αλλά η κίνηση του Ρικ Πιτίνο τα άλλαξε όλα. Ο Αμερικανός έβαλε ξανά μέσα τον Γιώργο Παπαγιάννη, εμπιστεύτηκε τον Ράις στη θέση “2” και το ματς άλλαξε. Οι “πράσινοι” έπαιξαν καταπληκτική άμυνα, όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο – ανάλυση από τον Κωνσταντίνο Πανά.

Το σκορ στο 32ο λεπτό ήταν ισόπαλο (77-77) και η Μπάγερν έδειχνε να πατά καλύτερα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ. Σε εκείνο το σημείο όμως, ο Ρικ Πιτίνο έριξε ξανά στο παρκέ τον Γιώργο Παπαγιάννη, εμπιστεύτηκε τον Ταιρίς Ράις στο «2» και η εικόνα άλλαξε ολοκληρωτικά, κυρίως μέσω της άμυνας.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 14.244 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.