ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γιόχανσον στο panathinaikos24: “Ξέρουμε ότι κάναμε λάθη – Θέλουμε τον κόσμο μας”

Ο Ματίας Γιόχανσον μιλάει αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr και καλεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού να τους στηρίξει στα επόμενα ματς.

Γιόχανσον στο panathinaikos24:

Ο Ματίας Γιόχανσον μιλάει αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr και καλεί τον κόσμο του Παναθηναϊκού να τους στηρίξει στα επόμενα ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σουηδού μπακ στο panathinaikos24.gr

Για το ματς με τον ΠΑΣ και τις δυσκολίες που συνάντησαν για να καταφέρουν να πάρουν την πρόκριση: «Ξέραμε από τις προηγούμενες ημέρες ότι μετά το κακό αποτέλεσμα που είχαμε στην έδρα τους, ότι θα παίξουν αμυντικά ώστε να μην μπορέσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να μπλοκαριστούμε. Είχαμε όμως τις ευκαιρίες μας κακώς που δεν τις αξιοποιήσαμε και βρεθήκαμε ξαφνικά πίσω στο σκορ. Σε εκείνο το σημείο αντιδράσαμε όπως έπρεπε, πετύχαμε ένα γκολ το οποίο δεν μέτρησε, αλλά δεν τα παρατήσαμε και στο τέλος υπήρξε δικαίωση για εμάς».

Για το γκολ του Ινσούα που δεν μέτρησε και αν έχει ο ίδιος άποψη: «Δεν είναι δουλειά δικιά μου και των συμπαικτών μου να μιλάμε για τη διαιτησία, αλλά δεν είναι το πρώτο ματς που μας έχουν ακυρώσει κανονικό γκολ. Στο ημίχρονο ενημερώθηκα ότι έπρεπε να μετρήσει κανονικά και μετά τις παραινέσεις του προπονητή μας, μπήκαμε και κάναμε την ανατροπή».

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 7.247 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το ματς που ακολουθεί στην Ξάνθη και την απουσία των Μπουζούκη-Κουρμπέλη: «Δεν είναι ότι καλύτερο να λείπουν από την ενδεκάδα δύο βασικοί ποδοσφαιριστές μας ειδικά σε ματς που κρύβει δυσκολίες όπως αυτό, πολύ περισσότερο ο αρχηγός μας. Θα πάμε με τις καλύτερες συνθήκες και με βάση τα όσα προετοιμάσει ο προπονητής μας και θα παίξουμε και για τα παιδιά που θα λείπουν».

Για τον κόσμο και την υποστήριξη που είχαν: «Τους ευχαριστούμε που ήρθαν και μας υποστήριξαν με τη φωνή τους. Ξέρουμε ότι έχουμε κάνει λάθη και εμείς απ την αρχή της χρονιάς και δεν τους έχουμε δώσει κίνητρο για να έρθουν στο γήπεδο, αλλά όσοι ήρθαν τους ευχαριστούμε και θέλουμε να τους ανταμείψουμε στη συνέχεια της σεζόν.  Θέλουμε να έρθουν περισσότεροι. Απ’ ότι έχω πληροφορηθεί θα είναι στο πλευρό μας και στο ματς πρωταθλήματος που ακολουθεί, οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να τους δώσουμε χαρά».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.