ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κοτσόλης: «Ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά»

Ο Στέφανος Κοτσόλης στο ΟΠΑΠ Game Time μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον φετινό Παναθηναϊκό.

Κοτσόλης: «Ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά»

Μεταξύ άλλων ανέφερε στο ΟΠΑΠ GAME TIME:

Για το Ξάνθη – Παναθηναϊκός«Είναι δύσκολο να είμαι αντικειμενικός στο ματς αυτό. Παραδοσιακά η έδρα της Ξένθης είναι δύσκολη για τον Παναθηναϊκό. Ίσως παίξει ρόλο η απώλεια του Κουρμπέλη που τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα, όσο και του Μπουζούκη που τραυματίστηκε».

Για τον φετινό Παναθηναϊκό: «Υπάρχει μια δυσκολία στην επίτευξη τερμάτων παρόλο που στα τελευταία δύο παιχνίδια με τον Πανιώνιο και τα Γιάννενα, ο Παναθηναϊκός σκόραρε από τρεις φορές. Γενικότερα στον Παναθηναϊκό υπάρχουν πολλά προβλήματα. Η ομάδα δεν είναι στην κατάσταση που θα έπρεπε να είναι όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, εύχομαι κάποια στιγμή ο Παναθηναϊκός να βρεθεί και πάλι εκεί που αξίζει και εκεί που του αρμόζει».

Παραιτήθηκε ο Κούγιας!
Παραιτήθηκε ο Κούγιας! 45.733 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...