ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από Αραβικά Εμιράτα το ενδιαφέρον για Ινσούα!

Ομάδα από τα Αραβικά Εμιράτα ενδιαφέρεται για τον Εμάνουελ Ινσούα και μάλιστα του προσφέρει... βασιλικές αποδοχές για να τον κάνει δικό της.

Ομάδα από τα Αραβικά Εμιράτα ενδιαφέρεται για τον Εμάνουελ Ινσούα και μάλιστα του προσφέρει… βασιλικές αποδοχές για να τον κάνει δικό της.

Θέμα έχει προκύψει στον Παναθηναϊκό με τον Εμάνουελ Ινσούα. Ο Αργεντινός μπακ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδα από της Αραβικά Εμιράτα, η οποία, μάλιστα, του δίνει αποδοχές πολύ μεγαλύτερες απ’ αυτές που παίρνει στον Παναθηναϊκό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα χρήματα τα οποία δίνουν οι Άραβες φτάνουν μέχρι και τα 2 εκατ. ευρώ, με τον παίκτη, φυσικά, να είναι άκρως θετικός σε μια τέτοια προοπτική. Στην παρούσα φάση πρόταση επίσημη στο τριφύλλι δεν έχει φτάσει. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αν γίνει κάτι τέτοιο, οι Άραβες θα προσφέρουν ένα ποσό κοντά στις  500 – 600 χιλιάδες ευρώ στους «πράσινους» για να αποκτήσουν τον Ινσούα. Μένει να δούμε αν τις επόμενες ώρες γίνει αυτό και ποια θα είναι η απάντηση της ομάδας, που αναγκαστικά θα πρέπει να βρει αριστερό μπακ σε μια πιθανή αποχώρηση του Αργεντινού.

Exit mobile version